ÇOBANOĞLU MADDE BAĞIMLILIĞINA KARŞI SAVAŞ AÇTI

Vatan Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Çobanoğlu uyuşturucu madde kullanımının çağın belası olduğunu söyledi, Denizli’nin bu beladan kurtarılmış sağlıklı bir kent olması için çözümler oluşturacaklarını kaydetti.

Vatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Çobanoğlu uyuşturucu belasının çağımızın sorunu olduğunu ve ne yazık ki Denizli’nin de bu sorunu önemli ölçüde yaşadığını belirtti. Çobanoğlu bu beladan kurtarılmış sağlıklı ve temiz bir Denizli yaratacaklarını söyledi. Çobanoğlu neoliberal ekonomi politikalarının yalnızca ekonomik yaşantımızı etkilemediğini toplumsal dokumuzu da bozduğunu ifade ederek gençlerimizi bu illete yönlendirdiğini belirtti.

ÇOBANOĞLU MADDE BAĞIMLILIĞINA KARŞI SAVAŞ AÇTI

UYUŞTURUCUYA KARŞI MÜCADELE DAİRELERİ KURACAĞIZ!

Vatan Partisi BBB adayı Çobanoğlu, parti olarak kadın ve gençlik örgütleriyle birlikte Uyuşturucuya Karşı Analar Hareketi örgütleyerek, uyuşturucu belâsına karşı savaş açtıklarını ve başarılar kazandıklarını söyleyerek; “Seçkin uzmanlarımız ailelerle birlikte uyuşturucuya karşı mücadelede koruyucu ve önleyici bir program oluşturdular. Yöneteceğimiz Denizli’deki belediyelerde ilk iş olarak Uyuşturucuya Karşı Mücadele Daireleri kuracak, kamuyu ve halkı bu belâya karşı örgütleyecek, gençliğimizi eğiteceğiz.

Tedavi görmüş bağımlılara yönelik uyum programları geliştireceğiz ve uygulayacağız. Bağımlılıktan kurtulan yurttaşlarımızı üretime yönlendirme, meslek edindirme ve yeniden toplum hayatına kazandırma çalışmalarını etkili şekilde uygulayacağız.

Her köşede, her mahallede uyuşturucu satıcıları değil, spor mekânları, tiyatrolar, sanat ocakları, halk eğitim merkezleri kurmak ellerimizdedir. Vatan Partisi, sizden yetki istiyor” ifadelerini kullandı.

ÇOBANOĞLU MADDE BAĞIMLILIĞINA KARŞI SAVAŞ AÇTI