MERKEZEFENDİ’YE TİYATRO BİNASI

AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, vizyon projelerini açıklamaya devam ediyor. Başer, mimarisiyle de etkileyici bir görünüm taşıyacak Merkezefendi Tiyatro Binası ile kültür sanat alanında lider ilçelerden biri olacaklarını söyledi.

Merkezefendi Belediye Başkanlığı yarışında açıkladığı vizyon projelerle adından söz ettiren Cumhur İrtifakı Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, ilçenin bir yarasına daha parmak bastı. Başer, açıkladığı vizyon projelerine Merkezefendi Tiyatro Binası’nı ekledi. Mimarisiyle de etkileyici bir görünümde olacak tiyatro binası, Türkiye'nin en modern tiyatro yapılarından biri olma özelliğini taşıyacak.

MERKEZEFENDİ’YE TİYATRO BİNASI

Merkezefendi’nin modern Tiyatro Binası Projesi ile kültür sanat alanında lider bölgeler arasında yerini alacağını söyleyen Ekrem Başer, “Yaşamı doğru algılayan, özgüven dolu, dilimizi doğru ve etkili kullanabilen, kendisine ve çevresine faydalı donanımlı bireyler yetiştirip, ülkemizi uygar toplumların seviyesine çıkarmanın en temel yollarından biri tiyatrodur. Tiyatro toplumların gelişmesinde ve kültürlerarası etkileşimde çok büyük bir yere sahiptir. İlçemize kazandıracağımız modern tiyatro binası ile kültür sanat alanında lider bölgelerden biri olacağız” dedi.

MERKEZEFENDİ’YE TİYATRO BİNASI

Merkezefendi’de inşa edilecek olan Tiyatro Binası, ses donanımı, güvenliği ve farklı kapasitedeki salonlarıyla adından söz ettirecek, mimarisiyle de Merkezefendi’nin cazibesini artıracak.