İYİ PARTİ ADAYI COŞKUN’DAN KATI ATIKLAR İÇİN YEŞİL DÖNÜŞÜM PROJESİ

İYİ Parti Merkezefendi Başkan Adayı Coşkun, katı atıkların düzenli toplanmasını sağlayacak Yeşil Dönüşüm projesi ile artık sokaklarda atık toplayan insanlara dair manzaraların yaşanmayacağını söyledi.

İYİ Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Fatih Coşkun, son dönemde kağıt, plastik ve diğer atıkların toplanması sırasında yaşanan kötü görüntülerin ortadan kaldırılacağını, bu yolla göçmenlerin kontrol altına alınacağını kaydetti.

Göreve gelmesi durumunda Merkezefendi’de ‘Yeşil Dönüşüm’ projesi başlatacağını kaydeden Coşkun; “Bu projemiz toplumsal bir soruna dönüşen atık toplayıcılığı için geleceği kurtaracak bir proje olacak” dedi.

ATIK TESİSİ KURULACAK

Projesini paylaşan Coşkun, Merkezefendi’ye atık tesisi kuracaklarını söyledi. Coşkun projeyle ilgili şu ifadeleri kullandı: “Sizlerle üretime ve geleceğimize yönelik bir projemizi paylaşmak istiyorum. Mavi poşetlerle topladığımız atıkları dönüştürmek için bir tesis kuracağız. Belediyemizde kuracağımız atık ayrıştırma tesisinde bu atıkları ekonomiye kazandıracağız. Bu tesis ilçemizin ekonomisine ve istihdamına önemli bir katkı koyacaktır”

BÜYÜK BİR TOPLUMSAL SORUN

“Bunun yanında birçoğumuzun farkında olmadığı çok büyük toplumsal bir sorun olan çöp toplayıcılarından kurtulacağız. Mültecilerden sokaklarımızı arındıracağız. Bunun sebebi bu insanlar mahallemizi komşumuzu, çoluğumuzu çocuğumuzu insanların bütünsel yapısını sürekli olarak gözlemlemekte ve takip etmektedir. Kim eve saat kaçta girdi, kimin eşi çocuğu saat kaçta nereye gidiyor. Bu bilgilerin tamamına hâkimler.

Atık ayrıştırma tesisi, atıkları belediyemiz eliyle toplayacağı ve güvenli sokakları hep birlikte inşa edeceğiz. Hem çevre, hem ekonomi, hem de gençlerimiz ve çocuklarımız için bu projeyi en kısa sürede hayata geçireceğiz”