DENİZLİ’DEN FATİH ERBAKAN GEÇTİ

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin anketlerde çıkan yüzde 6-7’lik sonuçlarını 3’e katlayıp yüzde 20 oy alacağını iddia ederek, “Ahlaklı belediyecilikle, 94 ruhunu yeniden hayata geçireceğiz” dedi.

Yerel seçim çalışmaları kapsamında Denizli’ye gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Acıpayam İlçesi’nde partisince düzenlenen iftar programına katıldı. Daha sonra Beyağaç İlçesi’nde düzenlenen aday tanıtım toplantısına geçen Erbakan, soğuk havaya rağmen Yeniden Refah Partisi Beyağaç Belediye Başkan Adayı Sezayi Pütün’ün seçim koordinasyon merkezi önünde vatandaşlara hitap etti. Halkın refahı için çalışmalar yapmaya kararlı olduklarını ifade eden Başkan Adayı Sezayi Pütün, “31 Mart seçimlerinde partimiz Yeniden Refah’ın iktidar yürüyüşünü Beyağaç’tan başlatacağız. 2028 yılında ise yine Beyağaç’tan başlayarak iktidara yürütüp, Genel Başkanımızı Cumhurbaşkanı seçtireceğiz” dedi.

DENİZLİ’DEN FATİH ERBAKAN GEÇTİ

“OYUMUZU 3’E KATLAYIP YÜZDE 20 OY ALACAĞIZ”

Beyağaç’a Milli Görüş sancağını dikeceklerini belirten Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Yeniden Refah Partimizin rüzgarı, Türkiye’nin her köşesinde en güçlü bir şekilde hissediliyor. Siyaset bilimciler, basın ve medya her yerde Yeniden Refah Partisi’ni konuşuyor. Hepsinin mutabık kaldığı nokta, 'Bu seçimlerde oyunu artıracak tek parti, Yeniden Refah Partisi’dir’ diyorlar. Bizim söylememizden ziyade, bizim dışımızdakilerin bunu söylemesi son derece önemli. Geçen seçimlerde yüzde 1 bile göstermiyorlardı. Diğerlerinin içerisinde gösteriyorlardı, yüzde 3’e yakın oy aldık. Şimdi aynı anketler yüzde 6-7 gösterdiğine göre yine 3 mislini alacağız yüzde 20 oy alacağız. Bu maya tuttu. Milli Görüş geliyor, Yeniden Refah geliyor, müjdeler olsun. Beyağaç’ta, Denizli’de ve tüm Türkiye’de ahlaklı belediyecilik dönemini başlatmak için yola çıktık. Ahlaklı belediyecilik, ‘Milli Görüş belediyeciliği’ demektir” diye konuştu.

DENİZLİ’DEN FATİH ERBAKAN GEÇTİ

 

“94 RUHUNU HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

1989 ve 1994 seçimlerinde göreve seçilen Sivas, Çorum, Konya, Samsun ve Kütahya belediyelerinin yaptığı çalışmalardan örnekler veren Erbakan, şöyle konuştu: “Ahlaklı belediyecilik döneminde belediyeler adaletli olacak. Belediyelerde Milli Görüş olmayınca maalesef borç oluyor, faiz oluyor ve bereket kalmıyor. Ahlaklı belediyecilik demek; ehliyet ve liyakat demektir. ‘Yandaşa, akrabaya, bizim teşkilattaki arkadaşımıza işi verelim, onları görece getirelim’ değil, kim hak ediyorsa, kim ehilse, dayısı veya iltiması olan değil, hakkı olan gelip işi alacak. Şimdi ahlaklı belediyecilikle yeniden bu ruhu canlandıracağız. Yeniden 94 ruhunu hayata geçireceğiz. Bu bizim duruşumuzu özetleyen çok güzel bir cümle; almaya değil, vermeye geliyoruz. Bu ruhla, bu anlayışla geliyoruz. 94 ruhuyla, Milli Görüş ruhuyla geliyoruz. Rantçı belediyecilikle, ahlaklı belediyeciliğin çok basit temel bir farkı var. Rantçı belediye başkanı makamını kendisi ve akrabalarını zengin etmek için bir ticarethane olarak görür. Ahlakı belediyecilikte ise belediye başkanlığı makamı milletin derdine derman olarak Cenab-ı Allah’ın rızasının kazanılacağı bir ibadet makamıdır. İşte aradaki fark bu; biri ticaret olarak yapıyor, biri ibadet olarak yapıyor. Bir belediye başkanının 5 sene boyunca dürüst ve ahlaklı bir şekilde yapacağı bu hizmetlerden elde edeceği sevabın büyüklüğünü düşebiliyor musunuz? İşte bizim adaylarımız, bu sevabı hesap ederek yola çıkıyor. Makam ve rakam için değil, ihale ve koltuk için değil, şöhret için değil, Allah rızası için siyaset yapan kadrolar gelecekler ve ahlaklı belediyecilik dönemini başlatacaklar.”

DENİZLİ’DEN FATİH ERBAKAN GEÇTİ