BEKİLLİ KAMPÇILIĞIN MERKEZİ OLACAK

AK Parti Bekilli Belediye Başkan Adayı Çoban, ilçede kamp ve karavan alanları oluşturacaklarını, kanyona cam teras yapacaklarını ve bungalov evler ile ilçeyi hem doğa tutkunlarının buluşma noktası haline getirecek hem de turizme katkı koyacaklarını belirtti.

Denizli’de büyükşehir ve 19 ilçede seçim yarıyı kıyasıya sürerken adayların turizm odaklı yatırımlara yönelik projeleri de öne çıkmaya başladı.

Milyonlarca ziyaretçi ağırlayan Denizli’de ilçelerin de bu kaynaktan faydalanmasını sağlamak isteyen adaylar turizme yönelik vaatleri ile öne çıkıyor. Bekilli’nin Ak Partili Belediye Başkan Adayı Mustafa Çoban da ilçenin kaderinin turizm ile değişeceğini belirtti.

Çoban ilçenin doğal güzelliklerinden faydalanarak turizmi hareketlendirmeyi ve istihdam oluşturmayı amaçlıyor.

DOĞA TUTKUNLARINI AĞIRLAYACAK

Çoban ilçede kamp ve karavan alanları oluşturarak kampçılık tutkusu olan herkesi ağırlamayı planladıklarını kaydetti. Kanyona yapılacak cam teras ve bölgede inşa edilecek bungalov evler ile turist çekmeyi amaçladıklarını kaydeden Çoban, projenin hayata geçmesi ile birlikte Bekilli’de turizm gelirlerinin artacağına ve yeni iş olanakları oluşacağına dikkat çekti.  Çoban; “Mutlu bir Bekilli için çalıştıklarını ve çalışacaklarını kaydederek, “Herşey Bekilli için. Modern ve mutlu bir Bekilli için çok önemli projeleri hayata geçireceğiz. Bunlardan bir tanesi de içinde bungalov, kamp yerleri, karavan yerleri, restaurant, seyir terasının içinde olduğu turizm tesisini hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı.

İSTİHDAM BÜYÜK SORUN

Sınırlı kapasitesi nedeniyle istihdamın büyük sorun olduğu Bekilli’de yeni projeler ile gençlere iş imkanı sağlamayı hedeflediklerinin altını çizen Çoban; “Turizm projesini kısa sürede hayata geçireceğiz. Bekillili yüzlerce gencimize iş imkanı sağlayacağız. İlçeden göçü engelleyeceğimiz gibi, dışarıda olan gençlerimizde Bekilli’ye geri gelecekler. Dünya da eşi benzeri olan bu proje ile binlerce yerli ve yabancı turist Bekilli’ye gelecek. Bekilli bu proje ile birlikte kaderi değişecek ve dünyaca bilinen tanınan bir yer haline gelecek. Bekillili esnaflarımıza da ekonomik olarak büyük katkı sağlayacak turizm projemiz, ilçenin çevresini ve çehresini değiştirecek” diye konuştu.