MUHARREM İNCE DENİZLİ’DE ESNAF ZİYARETİ YAPTI

Seçim çalışmaları kapsamında Denizli’ye gelen ve gerçekleştirdiği esnaf ziyaretinde gençlerden yoğun ilgi gören Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce; “Biz zor bir iş yapıyoruz. Hazine yardımı yok, belediye yardımı yok. Gönüllülerle birlikte siyaset yapıyoruz. İşimiz çok zor ama imkansız değil” dedi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 31 Mart Yerel seçimleri kapsamında Denizli’ye geldi. Pamukkale İlçesi Karahayıt Mahallesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştiren Genel Başkan İnce, ardından Çınar Meydanı’na geldi. Ardından Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’nda esnafları ziyaret eden Genel Başkan İnce, gençlerden yoğun ilgi gördü. Gençler, Genel Başkan İnce ile özçekim yaptı.

MUHARREM İNCE DENİZLİ’DE ESNAF ZİYARETİ YAPTI

“İŞİMİZ ÇOK ZOR AMA İMKANSIZ DEĞİL”

Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Genel Başkan İnce; “Gençler Türkiye’nin her yerinde yoğun bir ilgi gösteriyor. Bu iş ayakkabı kutucularıyla da olmaz, erurolarla kule yapanlarla da olmaz. Memleketin aklı, bilimi, bilimi ve ahlakı önceleyen üçüncü bir yola ihtiyacı var. Biz zor bir iş yapıyoruz. Hazine yardımı yok, belediye yardımı yok. Gönüllülerle birlikte siyaset yapıyoruz. İşimiz çok zor ama imkansız değil. Biz, bu millete bu ittifakların arasından sıyrılıp bir huruç harekatıyla burayı yıkıp memlekete bir üçüncü seçenek, aklı ve bilimi önceleyen Memleket Partisi’ni öneriyoruz” diye konuştu.

MUHARREM İNCE DENİZLİ’DE ESNAF ZİYARETİ YAPTI

“ŞAİBELİ OLACAĞIMIZA GARİBAN OLALIM DAHA İYİ”

20 yaşında bir hurda otobüsle memleketi dolaştığını söyleyen Genel Başkan İnce; “Derdimizi anlatmaya çalışıyoruz. En ufak bir şaibemiz yok. Ne parti binamızı euro ile alıyoruz ne ayakkabı kutusunda para biriktirip imam hatip yaptırıyoruz. Gönüllülerle yaptığımız siyasette en azından diyoruz ki; ‘Şaibeli olacağımıza gariban olalım daha iyidir.’ Mustafa Çağlayan, mühendis bir kardeşimiz. Tam belediye başkanlığına yakışır. İnşallah güzel bir sonuç alacağız” şeklinde ifade etti. İnce, Kınıklı Mahallesi'nde esnafları ziyaret etmek için alandan ayrıldı.

MUHARREM İNCE DENİZLİ’DE ESNAF ZİYARETİ YAPTI