SARAYKÖY'E FİZYOTERAPİ HASTANESİ

Sarayköy Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Necati Özbaş, vizyon projelerini açıklamaya devam ediyor. Başkan Özbaş, ilçeye kazandırmayı hedeflediği Fizyoterapi Hastanesi ile Sarayköy’ün sağlık alanında önemli bir merkez haline geleceğini söyledi.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, yeni dönem için de iddialı projelerini açıklıyor. Özbaş, yeni projeleriyle vatandaşların hayatına dokunurken, ilçenin gelişimine de katkı koymayı hedefliyor.

AK Parti Belediye Başkan Adayı olarak 3’üncü kez vatandaşların desteklerine talip olan Ahmet Necati Özbaş, vizyon projelerinden birisinin de Fizyoterapi Hastanesi olduğunu açıkladı. Özbaş, Sağlık Bakanlığı iş birliğiyle hayata geçirmeyi planladıkları proje ile Sarayköy’ün sağlık alanında da önemli bir merkez olmasını hedeflediklerini söyledi.

SARAYKÖY'E FİZYOTERAPİ HASTANESİ

100 YATAKLI OLACAK

Pamukkale Üniversitesi Sarayköy Meslek Yüksekokulu yanına inşa etmeyi düşündükleri Fizyoterapi Hastanesi’nin 100 yataklı olacağını belirten Başkan Özbaş, “Yapılmasını planladığımız hastanemizde son teknolojiye sahip fizik tedavi ve rehabilitasyon ünitesi bulunacak. Önemli bir sağlık hizmetinin faaliyete gireceği ilçemizde vatandaşlarımızın yaşam kalitesi daha da artacak, ilçemiz hem şehrimizde hem de bölgemizde önemli bir yere sahip olacak. İlçemizi ve hemşehrilerimizi en güzel hizmetlerle buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.