KENDİNİ DEĞİL RAKİBİNİ TANITTI

Acıpayam’da İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Mahir Altuğ’un pankartları söküldü, afişlerinin üzerine AK Parti adayının afişleri asıldı. Tepki gösteren Altuğ ironi yaptı, bir gün boyunca kendi seçim aracında rakip adayı tanıttı.

AK Parti’de Merkez İlçe Başkanlığı ve il yöneticiliği dâhil çeşitli kademelerde 23 yıl görev aldıktan sonra Acıpayam’dan belediye başkan aday adayı olan fakat eğilim yoklamasında önde çıkmasına rağmen aday gösterilmeyen Mahir Altuğ, İYİ Parti’den aday olmuştu. Seçim çalışmalarını sürdüren Altuğ önceki gün sürprizle karşılaştı.

Altuğ’un seçim ekibi ilçenin dört bir yanında afişler ve pankartlarla adaylarını kamuoyuna duyurmaya gayret etti. Fakat neredeyse her noktada Altuğ’un afişlerinin üzerine AK Parti Adayı Fikret Gümüş’ün afişlerinin asıldığı görüldü.

KENDİNİ DEĞİL RAKİBİNİ TANITTI

TEPKİ GÖSTERDİ RAKİBİNİ TANITTI

Duruma tepki gösteren Altuğ ironi yaparak bir gün boyunca sahada rakibi Gümüş’ün tanıtımını yaptı. Afişlerine bilinçli olarak zarar verildiğini kaydeden Altuğ, seçim merkezi önündeki parti flamalarının bile kaldırıldığını, afişlerin üzerine afiş asıldığını, tanıtıcı reklam pankartlarının asıldıkları yerden söküldüğünü belirtti. Altuğ kendi seçim aracına AK Parti adayının afişlerini asarak cadde cadde, sokak sokak gezdirdi.

KENDİNİ DEĞİL RAKİBİNİ TANITTI

BENİ BU HAREKETLER VAZGEÇİRMEZ

Yarın yüz yüze bakacaklarını hatırlatan Altuğ, “Vatandaşın tercihi ne ise sandıktan o çıkacak. Afiş, branda, broşür, seçim müziği tek başına seçim kazandırıyor mu göreceğiz. Her şeye rağmen Biz kazanacağız” dedi. Denizliyeniolay.com’un ulaştığı Altuğ; “Acıpayam ilçe sınırlarındaki tüm mahallelerde afişlerimizin üzerine kendi afişlerini astılar. Gezdik, gördük, belgeledik. Diğer siyasi partilerin afişlerine değil sadece benim afişlerimin üzerine kendi afişlerini asmışlar. Bayraklarımızı kaldırttılar. Bez afişlerimiz vardı onları da kaldırmışlar. Telefonla aradım. Kabul ediyorlar. Bu bilinçli yapılmış bir harekettir. Herkes kendine yakışanı yapıyor. Bu hareketler bizi vazgeçirmez. Acıpayam’da biz öndeyiz. Rakiplerimizin kendi yaptırdıkları anketlerde de biz öndeyiz” diye konuştu.