CHP ADAYI BAKLAN’DA TÜM İLÇEYE RAMAZAN PAKETİ DAĞITTI

CHP Baklan Belediye Başkan Adayı Nail Şaşmaz, ramazan ayı nedeniyle tüm ilçeye ramazan paketi yardımı yaptı. Ekipler kapı kapı dolaşarak paketleri teslim etti. Şaşmaz; “Bu seçim çalışması değil Ramazan hayrı” dedi.

Denizli’nin en küçük ilçelerinden biri olan 5 bin 800 nüfuslu Baklan’da CHP Belediye Başkan Adayı Nail Şaşmaz ilçedeki tüm hanelere ramazan paketi yardımı yaptı. 4 bin 500 seçmenin bulunduğu, yaşlı nüfusun yoğun olduğu ilçede Şaşmaz’ın ekipleri kapı kapı dolaşarak ramazan paketlerini evlere bırakmaya başladı. Ekiplerin ramazan boyunca 4 bin ramazan paketini dağıtacağı öğrenildi.

Merkezde 4 kırsalda 10 mahallesi bulunan ilçede herkesin kapısına gittiklerini belirten Şaşmaz, denizliyeniolay.com’a yaptığı açıklamada; “İlçede ne kadar hane varsa hepsinin kapısına gidiyoruz. Bu bir seçim çalışması değil ramazan hayrıdır. Güzel geri dönüşler var. Vatandaşlarımız memnun. Ayrım yapmadan, ihtiyaç sahibi olup olmadığına bakmadan her eve dağıtılıyor” ifadelerini kullandı.

CHP ADAYI BAKLAN’DA TÜM İLÇEYE RAMAZAN PAKETİ DAĞITTI

BAKLAN’DA SORUN İSTİHDAM

Mevcut belediye başkanı ve yönetimini de eleştiren Şaşmaz, Baklan için ciddi adımlar atılmadığını, ilçenin çok fazla göç verdiğini kaydetti. Baklan’da en büyük sorunun istihdam olduğuna işaret eden Şaşmaz, “Biz ilçeden ayrılan hemşehrilerimizin geriye dönmelerini sağlamak istiyoruz. Bu amaçla projelerimiz var. İlçemizin nüfusu genellikle yaşlılardan oluşuyor. Gençler Denizli’ye iş olanakları bulmak için göç ediyor. Bizim dönemimizde kuracağımız işletmelerle, tarımsal desteklerle üretimi artıracağız. Sebzeciliğin yaygınlaşmasını sağlayacağız. Özellikle seracılık üzerinde duruyoruz. İstihdam yaratacak projeler üreteceğiz. Baklan’da o kadar iyi işler yapacağız ki çalışacak insan bulamayacağız. Göçen Baklanlıları yeniden Denizli’den çağıracağız. On yıldır ilçede taş döşemekten başka bir şey yapılmadı” diye konuştu.

CHP ADAYI BAKLAN’DA TÜM İLÇEYE RAMAZAN PAKETİ DAĞITTI

BAKLAN’IN BUĞDAYINDAN HALK EKMEK

Baklan’da Halk Ekmek tesisi kuracaklarını belirten Şaşmaz; “Burada Halk Ekmek büfeleri kurup imalatını da kendimiz yapmayı planlıyoruz. Bu yörede üreticiler, üretilen buğdayı satmakta çok zorlanıyorlar. Biz kendi yöremizin buğdayını alıp Halk Ekmek projesinde değerlendireceğiz. İlçemize katkı sağlayacak, Baklanlıların daha refah içinde ve mutlu olmalarına olanak tanıyacak hizmetler ve projeler üretiyoruz” ifadelerini kullandı.