BAŞER'DEN EMEKLİLERE ÖZEL PROJE

AK Partili Başer, Merkezefendi’de emekli vatandaşların aktif bir şekilde boş zamanlarını değerlendireceği merkez inşa edeceklerini duyurdu.

Cumhur İttifakı'nın AK Partili Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, emeklilerin sosyal hayata aktif şekilde katılmalarını ve kaliteli vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla Merkezefendi’nin farklı bölgelerinde sosyal aktivite merkezleri açmayı planladıklarını duyurdu. Emeklilerin hayat kalitelerini yükseltmeyi planladıklarını belirten Başer, yeni merkezin emekliler için tüm hizmetleri ücretsiz sunacağını belirtti.

BAŞER'DEN EMEKLİLERE ÖZEL PROJE

ÇOK SAYIDA ETKİNLİK DÜZENLENECEK

Hazırladığı Sosyal Dayanışma ve Aktivite Merkezleri projesiyle kültür-sanat kulüpleri, eğitici ve hobi kursları, spor aktiviteleri gezi etkinlikleri gibi çok sayıda etkinlikler düzenleyeceklerini kaydeden Başer, “Emeklilerimiz vakitlerini verimli ve etkin kullanacak” dedi.

EMEKLİLER DAHA AKTİF YAŞAYACAK

Emeklilerin zihinsel ve fiziksel sağlıklarını korumalarına ve geliştirmelerine destek olacak bu merkezlerde yaşlı nüfusun topluma entegrasyonunu ve yaşam standartlarını yükseltmeyi amaçladıklarını kaydeden Başer; “Merkezefendi için 7’den 70’e herkesi içine alan bu tür projelerimizle vatandaşlarımız daha mutlu olacak” diye konuştu.