ÇOBANOĞLU DERT DİNLEDİ

Vatan Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Çobanoğlu, Serinhisar ve Çameli’de vatandaşlarla buluştu, talep ve önerilerini dinledi.

Vatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Çobanoğlu seçim çalışmaları kapsamında Serinhisar ve Çameli’de halkla buluştu. Çobanoğlu’na Serinhisar Belediye Başkan adayı Yaşar Kaya ile Çameli Belediye Başkan adayı Dündar Tosun eşlik etti. Üç aday vatandaşların sorunlarını dinledi, vaatlerini anlattı. Çobanoğlu Türkiye’nin ve Denizli’nin kurtuluşunun üretim devriminde olduğunu belirterek; ‘Denizli’yi üreten kent yapacağız” dedi.

ÇOBANOĞLU DERT DİNLEDİ

TARIMSAL ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ KURACAĞIZ!

Çobanoğlu Acıpayam, Serinhisar ve Tavas’ı kapsayan bir Tarımsal OSB kuracaklarını ifade etti. Çobanoğlu; “Bu üç ilçemiz diğer sanayi dallarının yanında ciddi bir tarımsal üretim potansiyeli olan ilçeler. Burada kuracağımız Tarımsal OSB ürünlerin değerlendirilmesi ve pazarlanmasında büyük katkı sağlayacak. Temel ihtiyaç maddelerini halka ucuz ulaştırmanın yolu kooperatifleşmekten geçiyor. Belediyenin öncülük ettiği kooperatifler aracılığıyla hem üretici hem de tüketici sevinecek” ifadelerini kullandı.

Vatan Partisi Serinhisar Belediye Başkan adayı Yaşar Kaya da Serinhisar’da kreş ve yaşlı bakım evleri açacaklarını ifade etti. Çameli Belediye Başkan adayı Tosun ise üreten belediye üreten kent anlayışı ile Çameli’ni Türkiye’nin ağaç ürünleri ve mobilya merkezi yapacaklarını, yerli tohum ve fidan üretimini destekleyeceklerini belirtti. Tosun ayrıca ilçede turizmi de canlandıracaklarını söyledi.