ENGELLİLER EVE HAPSOLMAYACAK

Vatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Çobanoğlu Denizlimizi, engelli ve yaşlı yurttaşlarımız için yaşanabilir hale getirmek ellerimizdedir dedi. 

Seçim çalışmalarını Kale ve Beyağaç ziyaretleri ile sürdüren Çobanoğlu’na Kale Belediye Başkan adayı Kadir Horzum ile Beyağaç Belediye Başkan adayı Mesut Yılan eşlik etti. Engellilere ve yaşlılara özen gösteren belediyeler ve kentler inşa edeceğiz diyen Vatan Partisi BBB adayı Mehmet Çobanoğlu engellilerin iş sahibi olmaları ve topluma katılmaları için özel eğitimlerinin sağlanacağını söyledi. 

Çobanoğlu şunları söyledi: “Engelliler evlere hapsolmayacak, kentin kalbinde, toplumsal hayatın içinde, üretimin başında olacak. Engellilerin ailelerine özel destek sağlanacak, hayatlarını kolaylaştıracak kurum ve hizmetler örgütlenecektir. 

Yaşlıların ömür boyu topluma katkıda bulunmaları için özel koşullar oluşturulacaktır. Yaşlıların huzur evleri, çocuk yuvalarıyla komşu mekânlarda kurulacaktır. Çözüm ellerimizdedir. Vatan Partisi, siz vatandaşlarımızdan kamu hizmeti için görev istiyor.”

 

 

FESTİVAL ULUSLAR ARASI HALE GETİRİLECEK!

Kale Belediye Başkan adayı Kadir Horzum da festivallerin yalnızca sosyal yapılanmalar olmadığını aynı zamanda ekonomik değeri olduğunu belirterek Kale Biber Festivalinin uluslar arası hale getirileceğini söyledi. Horzum Kale için yapacaklarını şöyle sıraladı: “Kooperatifleşerek biber işleme tesisi kurularak üreticimiz tüccara mahkum edilmeyecek. Ucuz mazot, gübre ve ilaç desteği sağlanacak. Ekilmeye kıraç araziler güneş panelleri ile değerlendirilecek. Her şeyden önce şeffaf belediyecilik temel ilkemizdir. Meclis toplantıları halka açık olacak.” 

Kale’deki çalışmaların ardından Beyağaç’a geçen Vatan Partililer burada da vatandaşlarla buluştu, yapacaklarını anlattı. Beyağaç Belediye Başkan adayı Mesut Yılan Beyağaç’ın büyük bir orman ürünleri ve hayvancılık potansiyeline sahip olduğunu belirterek Beyağaç’ta orman ürünleri tesisi kuracaklarını ve hayvancılığı destekleyeceklerini söyledi.