BAŞER, “GENÇLER BU PROJEYİ BEKLİYOR”

​​​​​​​Cumhur İttifakı Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer’in geleceğin bilim adamlarına teknik ve teknolojik imkanlar sunması planlanan Genç Mucitler Atölyesi, projesini açıkladı.

Cumhur İttifakı Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer Genç Mucitler Atölyesi Projesini açıkladı. Projeyle gençlere geniş ve modern çalışma ortamları, her türlü teknik ve teknolojik donanımın ücretsiz olarak sağlanması planlanıyor.

 

 

ÜCRETSİZ HİZMET VERECEK

İleri teknoloji, robotik kodlama, insansız hava araçları gibi stratejik alanlarda proje üretme imkanı sunması planlanan Genç Mucitler Atölyesi, ücretsiz hizmet vereceği açıklandı. Ayrıca bu proje ile gençleri bilim ve teknolojiye teşvik etmek, onların potansiyellerini tam anlamıyla kullanmalarına yardımcı olmak amaçlanıyor.

 

 

“ULUSAL VE ULUSLARARASI PLATFORMLAR İÇİN DESTEKLENECEKLER”

Cumhur İttifakı Adayı Başer, Genç Mucitler Atölyesi’nin sayesinde gençlerin hazırladıkları projelerle başta Teknofest olmak üzere gerek ulusal gerekse uluslararası ölçekli çeşitli teknoloji ve inovasyon programlarına da katılma fırsatı elde edebileceklerini kaydetti.