PAMUKKALE’YE AMATÖR SPOR KOMPLEKSİ

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan adayı Halil Pekdemir, ilçede amatör spora hizmet edecek Amatör Sporlar Kompleksi projesini hayata geçireceklerini duyurdu.

Cumhur İttifakı’nın AK Partili Pamukkale Belediye Başkan adayı Halil Pekdemir ilçede spora ve sporcuya yönelik yatırımlar yapacaklarını özellikle amatör branşlarda başarılı sporcuların yetişmesini sağlayacak tesisleri ilçeye kazandıracaklarını kaydetti.

Bu amaçla Pamukkale’de Amatör Spor Kompleksi kuracaklarını belirten Pekdemir projesine ilişkin aldığı geri dönüşlerden de memnun olduğunu ifade etti.

Fatih, Anafartalar, Deliktaş, Aktepe, Cumhuriyet ve Karşıyaka Mahallelerinin tam ortasına inşa edilmesi planlanan kompleksin, futbol sahaları, tenis kortları, basketbol ve voleybol sahaları, kapalı spor salonu ve olimpik yüzme havuzu gibi birçok spor branşını içinde barındıracağı kaydedildi. Pekdemir; “Tesis, bölgenin en büyük spor komplekslerinden biri olacak ve birçok sporseverin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlanacak” diye konuştu.

Pekdemir hedefini; “Sporu bölgedeki gençlere ve halka daha da yaymak, yeni yeteneklerin keşfedilmesine olanak sağlamak ve gençleri sağlıklı bir yaşam tarzına teşvik etmek istiyoruz. Proje dahilinde gerçekleştirilecek tüm eğitim çalışmaları ve kurslarımız tamamen ücretsiz olacak” ifadelerini kullandı.