SARAYKÖY’E GES KURACAK

Sarayköy Belediye Başkanı Özbaş yeni dönemde güneş enerji santrali kuracaklarını ve enerji kullanımında ciddi tasarruf sağlayacaklarını açıkladı.

Sarayköy’de iki dönemdir belediye başkanlığı görevini yürüten, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde yine AK Parti adayı olarak seçmenin karşısına çıkan Ahmet Necati Özbaş, yeni dönem için yeni projeler ile seçmenlerine seslendi.

Özbaş, Sarayköylülerin kendisine yeniden görev vermesi durumunda ilçeye güneş enerji santrali kuracaklarını kaydetti. Özbaş kurmayı planladıkları GES ile enerji ihtiyacında büyük oranda tasarruf sağlayacaklarını belirtti.

KARBON SALINIMI AZALACAK

Kurulacak GES ile enerji tasarrufunun yanı sıra karbon salınımının da önüne geçeceklerinin altını çizen Özbaş, “Proje ile vatandaşın enerji giderinin ciddi oranda azalmasını hedefliyoruz. Sarayköyümüze ve vatandaşlarımıza güzel bir gelecek sağlamak adına güzel işlere imza atmak istiyoruz. Bunun için çalışıyoruz ve yeniliklerin peşini bırakmıyoruz. Temiz enerji projesiyle doğa ve çevreyi kirletmeden elektrik enerjisi üreteceğimiz güneş enerjisi santralimizi kıraç bir bölgemize kuracağız. Vatandaşlarımızın enerji giderlerinde büyük tasarruf sağlayacağı bu projemiz ile yenilenebilir enerji kaynaklarına yönelik önemli bir adım atacağız” ifadelerini kullandı. .