E-SPOR OYUNLARI MERKEZİ KURACAK

Merkezefendi’de E-Spor Oyunları Merkezi kurma sözü veren AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, gençler için yeni  bir buluşma noktası oluşturacak.

Cumhur İttifakı'nın Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer’in ilçede E-Spor Oyunları Merkezi kurarak, gençler için buluşma noktası oluşturacak. Yüksek donanımlı bilgisayarlar ve yardımcı ekipmanlar ile donatılmış oyun alanlarının bulunacağı merkezde ulusal ve uluslararası turnuvalar düzenlenecek. Merkez yüksek donanımlı ekipmanlarla hizmet verecek.

E-SPOR OYUNLARI  MERKEZİ KURACAK

Ekrem Başer merkezi aynı zamanda bir akademi olarak kullanılması amacıyla kuracak. Gençler, merkezde alanında uzman eğitmenler eşliğinde eğitim alacak ve kendilerini geliştirme şansı da bulabilece. Merkezefendi'yi uluslararası platformlarda temsil edecek yetenekli gençler için de bir fırsat sunacak olan bu merkezde, geleceğin yıldızlarının yetişmesi amaçlanıyor.

E-SPOR OYUNLARI  MERKEZİ KURACAK

Cumhur İttifakı'nın Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, gençlerin geleceğine yatırım yapmaya yönelik projelerinden sadece birisi olarak gösterdiği E-Spor Oyunları Merkezi Projesi ile gençlerin potansiyellerini keşfetmelerine ve gelişmelerine olanak sağlamayı hedefliyor.