“DAHA ÖNCE YAPTIM ŞİMDİ DE YAPARIM”

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Pekdemir, il genel meclisi başkanlığı dönemini hatırlatarak iddialı konuştu: Daha önce yaptım şimdi de yaparım…

AK Parti Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir hem seçimlerde hem de belediyecilikte iddialı olduğunu söyledi. Pekdemir özellikle il genel meclisi başkanlığı döneminde, bugün belediyenin hizmet götürdüğü kırsal mahallelerde olağanüstü işler yaptıklarını, pek çok mahallenin altyapı sorunlarını çözdüklerini hatırlatarak; “Daha önce yaptım şimdi de yaparım” diye konuştu.

“DAHA ÖNCE YAPTIM ŞİMDİ DE YAPARIM”

İlçede sık sık halk buluşmaları gerçekleştiren Pekdemir seçim çalışmasının bir kısmını yeni projelerine ayırırken bir yandan da o dönem gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi veriyor.

Son ziyaretinde vatandaşlardan destek isteyen Pekdemir; “Göreve geldiğimizde çok başarılı işlerin altına imza atacağız. Pamukkale öyle bir değişecek ki göç veren değil göç alan bir ilçe olacak. Sorunlarımızı hep birlikte çözeceğiz. Vatandaşlarımızla birlikte çalışacağız” ifadelerini kullandı.

“DAHA ÖNCE YAPTIM ŞİMDİ DE YAPARIM”