GENÇLERE PROJELERİNİ ANLATTI

Cumhur İttifakı Serinhisar adayı Kobaş, milletvekili Tin ile birlikte gençlerle buluştu, ilçede sporun yaygınlaşması ve gençlerin eğlenceli vakit geçirecekleri alanların oluşturulması için tasarladığı projelerini anlattı.

Cumhur İttifakı Serinhisar Belediye Başkan Adayı Cemal Kobaş, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ile birlikte iftar yemeğinde Serinhisarlı gençlerle buluştu. İftar programına ilçenin dört bir yanından çok sayıda genç seçmen katıldı. İkili gençlerle bir süre sohbet etti, taleplerini dinledi. Gençlerin isteklerini tek tek not eden Kobaş, hazırladıkları projeler hakkında bilgi verdi.

GENÇLERE PROJELERİNİ ANLATTI

GÜÇLÜ GELECEK

Gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için çalıştıklarını anlatan Kobaş, “Serinhisar’ımızın her alanda kalkınması, kaybettiği yılları biran önce geri kazanması için projelerimizi vatandaşlarımızla paylaştık. İlçemizin hak ettiği yatırımları alması için durmaksızın çalışacağız. Geçmişimiz kadar geleceğimizin de kıymetini biliyor,  gençlerimiz için projeler üretiyoruz. Çünkü Serinhisar’ımızın yarınları siz gençlerimizsiniz. Geleceğimiz çocuklarımız, gençlerimiz için ne yapsak azdır” ifadelerini kullandı.

GENÇLERE PROJELERİNİ ANLATTI

SPOR TESİSLERİ; EĞLENCE ALANLARI

Gençler için ilçede spor tesisleri inşa edeceklerini, kaliteli vakit geçirmelerini sağlamak adına eğlence ve etkinlikler gerçekleştireceklerini ifade eden Kobaş projelerini şu şekilde sıraladı: “Gençlerimizin sosyal aktivite alanlarını arttırmak için eğlence ve heyecan dolu bir Go Kart Pisti yapacağız. Gençlerimizi yüzme sporuna teşvik etmek ve genel halka hitap eden bir yüzme tesisi sağlamak amacıyla bir yarı olimpik yüzme havuzunu ilçemize kazandıracağız. Okçuluk sporunu desteklemek ve ilçemiz gençlerinin sosyal aktivite alanlarını arttırmak ve yaygınlaştırmak amacıyla okçuluk alanı oluşturacağız. Savaş stratejileri ve takım ruhunu test etmek isteyen herkes için ideal bir oyun alanı olan paintball sahasını ilçemize kazandıracağız. Ayrıca, gençlik merkezi, spor alanları, sanat atölyeleri, kitap kafeler, tiyatro, spor ve gençlik kulüpleri kurarak gençlerimizi sosyal hayatla buluşturacağız. Gençlerimiz için Serinhisar artık çok farklı olacak”

GENÇLERE PROJELERİNİ ANLATTI