PEKDEMİR TEMPO ARTIRDI

Seçime sayılı günler kala AK Parti Pamukkale adayı Pekdemir tempoyu daha da artırdı. Sahur vakitlerinde de çalışmalarını sürdüren Pekdemir’in her gün 18 saat sahada çalıştığı belirtildi.

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan adayı Halil Pekdemir seçimlere sayılı günler kala çalışmalarına daha da ağırlık verdi. Temposunu artıran Pekdemir iftar programları, sokak ve esnaf ziyaretleri ve ev ziyaretleri dahil gününün 18 saatini sahada geçiriyor.

Ramazan Ayı’nın girmesi ve havaların ısınmasıyla birlikte akşam temposunu da artırdığı belirtilen Pekdemir, günün büyük bölümünde seçim çalışması yürütüyor. İlçenin farklı bölgelerinde iftar yemekleri düzenleyen Pekdemir’in temposu Teravi Namazı’ndan sonra da sürüyor. Pekdemir her gece en az bir mahalle toplantısı ya da en az birkaç kahve toplantısı yapıyor. Seçim çalışmalarına günün ilk saatlerinde başlayan Pekdemir, gece yarısından önce paydos etmiyor.

PEKDEMİR TEMPO ARTIRDI

SİYASETTE YORULMAK OLMAZ

Seçim çalışmalarına katılan partililerin ve seçim ekibinin temposuna yetişmekte zorlandığı Pekdemir, “Eğer siyasette iseniz, halka hizmeti seçtiyseniz günlük 5 saat uyku size yeter de artar bile. Ayakta olduğunuz süreci maksimum düzeyde kullanmak gerekir. Dolayısıyla siyasette yorulmak olmaz” diye konuştu.

PEKDEMİR TEMPO ARTIRDI