4 BAŞKAN İÇİN SON GÜN

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için nefesler tutulmuşken; Denizli’de yeniden aday olmayan 4 ilçenin belediye başkanları için de bugün son gün.

Denizli, tüm yurtta olduğu gibi 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında yarın sandık başına gidecek. Denizli’de yarın yapılacak seçimlerde 2 bin 632 sandık kurulacak ve 800 bin 548 seçmen oy kullanacak. Yarın sabah 08.00’de başlayacak oy kullanma işlemi saat 17.00’ye kadar sürecek. Ardından oy sayım işlemlerine geçilecek.

4 BAŞKAN İÇİN SON GÜN

Denizlili vatandaşlar, büyükşehir belediye başkanını, bağlı bulundukları belediye başkanını, belediye meclis üyelerini ve ikamet ettiği mahallede muhtarını belirleyecek. Denizli’deki 4 ilçe belediye başkanı parti teşkilatları tarafından yeniden aday gösterildi, başka partilerden ya da bağımsız olarak aday olmadı. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi ve Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik için belediye başkanlıklarının son günü olacak.

4 BAŞKAN İÇİN SON GÜN

ŞEVKAN PERSONELLE VEDALAŞTI

Son mesai günü olan dün belediye personeli ile bir araya gelen Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, personel ile vedalaştı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Başkan Şevkan, “15 yıldan bu yana birlikte çalıştığımız emekçi işçi kardeşlerimiz ile vedalaştık ve helalleştik. Her bir kardeşimin emeklerine sağlık. Hoşçakalın…” ifadelerini kullandı.