BAŞKAN ADAYLARI OYUNU KULLANDI

Denizli’de büyükşehir belediye başkan adayları sabah erkenden sandık başına gidip oy kullandı. AK Parti, CHP ve İYİ Parti adayları, Merkezefendi ilçesindeki kayıtlı sandıklarında tercihlerini yaptı.

Denizli’de 23’ü partili biri bağımsız 24 büyükşehir belediye başkan adayı bu sabah kayıtlı bulundukları sandıklarda oylarını kullandı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ak Parti Başkan Adayı Osman Zolan oyunu Merkezefendi ilçesine bağlı Gerzele Mahallesi’ndeki hayırseverler Ortaokulu’nda 2102 sayılı sandıkta kullandı. Zolan’a eşi Berrin Zolan ve kızı Ceyda Zolan eşlik etti.

BAŞKAN ADAYLARI OYUNU KULLANDI

Buradaki açıklamasında seçimlerin hayırlı olmasını diledi, “Çıkacak sonuçların 5 yıl boyunca yapılacak güzel hizmetlerin vesile olmasını diliyorum. Tüm siyasi partilerimiz adaylarını gösterdi, kampanyalarını sürdürdü. Herkesin birbirine saygılı olduğu güzel bir ortamda demokrasinin gereği seçimler yapılıyor. Herhangi bir kimsenin tırnağına zarar bile gelmeden şu ana kadar seçimin devam ediyor olması benim için bir mutluluk" ifadelerini kullandı.

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu da oyunu Merkezefendi ilçesine bağlı Gerzele mahallesindeki Hayırseverler Ortaoukulu’nda kullandı. Eşi Nilgün Çavuşoğlu ile birlikte gelen Çavuşoğlu önce girişteki tüm parti ve muhtarların temsilcileri ile tokalaştı, daha sonra oy kullanacağı sandıkta görevli memurları selamladı. Oyunu kullanan Çavuşoğlu, “Hayırlı olmasını diliyorum. Denizli’nin derman belediyecilik ile tanışma zamanı geldi. Seçim takvimi boyunca sahada birlikte çalıştığımız tüm ekip arkadaşlarımız, partililerimiz ve bizlere destek veren dostlarımıza teşekkür ediyorum. Bugün son görevimizi yaptık. Artık söz Denizli halkının” diye konuştu.

BAŞKAN ADAYLARI OYUNU KULLANDI

İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yasin Öztürk de oyunu Merkezefendi ilçesinde kullanan adaylardan biri oldu. Öztürk kayıtlı bulunduğu sandıkta oy kullanma işlemini gerçekleştirmek amacıyla Abalıoğlu Yem Sanayi Ortaokulu’na gitti. Burada vatandaşlar ve görevliler ile bir süre sohbet eden Öztürk daha sonra sandıklarda görevli memurlara başarı ve kolaylık diledi. Eşi Derya Öztürk ile birlikte oyunu kullanan Öztürk; “Hayırlı olmasını diliyorum. Seçim süreci boyunca destek veren herkese teşekkür ediyorum. Parti teşkilatlarımız ile yorucu bir süreç yaşadık. Bu süreç içinde vatandaşlarımızla çok fazla görüşme olanağı bulduk. Vatandaşlarımızın dertlerini dinledik, talep ve önerilerini aldık. Bizler de proje ve önerilerimizi sıraladık, destek istedik. Bugün oyumuzu kullanarak demokrasi adına görevimizi yerine getirdik” şeklinde konuştu.

BAŞKAN ADAYLARI OYUNU KULLANDI