MERKEZEFENDİ VE PAMUKKALE ADAYLARI OYLARINI KULLANDI

Denizli’de Merkezefendi ve Pamukkale belediye başkan adayları sandık başına giderek oy kullandı. Ak Parti adayları Ekrem Başer ve Halil Pekdemir ile CHP adayları Şeniz Doğan ve Ali Rıza Ertemur kayıtlı oldukları sandıklarda siyasi tercihlerini yaptı.

 

Denizli’nin Merkezefendi ve Pamukkale ilçelerinde belediye başkan adayları sandık başına giderek oylarını kullandı. Merkezefendi’de 18 belediye başkan adayı, Pamukkale’de ise 23 aday sabahın erken saatlerinde kayıtlı oldukları okullarda bulunan sandıklarda siyasi tercihlerini yaptı. 

 

EKREM BAŞER

 

BAŞER VE DOĞAN’DAN  OY KULLANMA ÇAĞRISI

Ak Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer Sıdıka Çalışkan Ortaokulu’nda sandık başına gitti. Eşi Seda Başer ile sandık başına geçen Ak Parti adayı siyasi tercihini yaparak objektiflere poz verdi. Başer ardından “31 Mart Yerel Seçimlerimizde oyumuzu kullandık. Tüm hemşehrilerimi seçimlerde oyunu kullanmaya davet ediyorum.Demokrasi şölenimiz Merkezefendimiz, Denizlimiz ve ülkemize güzellikler getirsin. Hayırlı mübarek olsun.” diye konuştu. 

 

ŞENİZ DOĞAN

 

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan ise Servergazi Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde oyunu kullandı. Eşi Mehmet Ali Doğan ile birlikte sandığa giden CHP’li Doğan’a oğulları Çınar Doğan da eşlik etti. Doğan oy kullanma işleminin ardından “Bu güzel bahar gününde Servergazi Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde eşimle birlikte oyumuzu kullandık. Seçimlerin ülkemize, şehrimize ve Merkezefendimiz'e hayırlı olmasını diliyor, tüm hemşerilerimi Cumhuriyetimiz'in bize en güzel armağanı olan seçme ve seçilme haklarını kullanmaları için sandıklara davet ediyorum.” dedi. 

 

halil pekdemir

 

“MİLLETİMİZ NE DERSE O”

Pamukkale’de Ak Parti adayı Halil Pekdemir sabahın erken saatlerinde kayıtlı olduğu sandıkta oyunu kullandı. Eşi Gülseren Pekdemir ile oy kullanma işlemini tamamlayan Halil Pekdemir “Ülkemizde yapılan tüm yerel seçimlerin; ilçemiz için, ilimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Vatandaşlar bugün demokratik bir şekilde oylarını kullanacak. Biz de oyumuzu kullandık. Akşam da sonuçları takip edeceğiz. Milletimiz ne derse o, başımızın üstüne koyacağız. Hayırlı uğurlu olsun inşallah.” şeklinde konuştu.

 

ali rıza ertemur

 

“VATANDAŞIMIZIN TAKDİRİNE SAYGIMIZ SONSUZ”

CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur ise Denizli Lisesi’nde oyunu kullandı. Başkan Adayı Ertemur’a eşi Aslı Ertemur, kızları Hazal, Dilan ve Esra Ertemur eşlik etti. Oy kullanımının ardından açıklamada bulunan Ertemur; “Güzel bir seçim döneminin ardından demokrasinin gereğini yerine getiriyoruz. Pamukkale’mizin hak ettiği hizmeti bulacağı bir sonucun çıkmasını temenni ediyorum. Pamukkale’mize, Denizli’mize ve ülkemize hayırlı olsun. Vatandaşımızın takdirine saygımız sonsuz” dedi.