VEKİLLER SANDIĞA GİTTİ

31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında oy verme işlemleri devam ederken; Parlamento’da Denizli’yi temsil eden milletvekilleri de sandığa giderek vatandaşlık görevlerini yerine getirdi.

 

31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında oy verme işlemleri sabah saatlerinde başladı. Türkiye gelinde olduğu gibi Denizli’de de vatandaşlar, önceden belirlenen sandıkta oy vermeye başladı. Parlamento’da Denizli’yi temsil eden milletvekilleri de sandık başına giderek vatandaşlık görevlerini yerine getirdi. TBMM Başkanvekili ve CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Merkezefendi İlçesi’ne bağlı Gerzele Mahallesi’ndeki Server Gazi Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne giderek oy kullandı.

 

nilgün ök

 

AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Merkezefendi İlçesi’ne bağlı Yenişehir Mahallesi’ndeki Sıdıka Çalışkan Ortaokulu’ndaki sandık başına giderek oyunu kullandı. AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin de vatandaşlık görevini yerine getirdi. Milletvekili Tin, Pamukkale İlçesi’ne bağlı Kervansaray Mahallesi’ndeki Denizli Ticaret Odası Ahi Sinan İlkokulu’nda kurulan sandıkta oy kullandı. AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan ise Merkezefendi İlçesi’ne bağlı Selçukbey Mahallesi’ndeki Lütfü Ege Anadolu Lisesi’ne giderek oy kullanma işlemini gerçekleştirdi.

 

yasin

 

CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Pamukkale İlçesi’ne bağlı Kınıklı Mahallesi’ndeki Esat Sivri Ortaokulu’nda ailesi ile birlikte sandık başında gitti. İyi Parti Denizli Milletvekili ve aynı zamanda Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Yasin Öztürk, Merkezefendi İlçesi’ne bağlı Adalet Mahallesi’ndeki Abalıoğlu Yem Sanayi Ortaokulu’nda oy kullandı. Gelecek Partisi Denizli Milletvekili ve ayı zamanda Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Sema Silkin Ün, oyunu, Pamukkale İlçesi’ndeki Atatürk Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’ndeki 1241 sayılı sandıkta kullandı.