ZOLAN’DAN VEDA MESAJI

31 Mart seçimlerinde yarışı kazanamayarak görevini tamamlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan veda mesajı yayınladı. Zolan mesajında; “Karara saygı duyuyorum. Başıma taç ediyorum” diye konuştu.

Denizli’de dönemin büyükşehir belediye başkanı Nihat Zeybekci’nin milletvekili adayı olmak amacıyla istifa etmesinin ardından 2011 yılı Mart ayında bu göreve getirilen, ardından girdiği iki seçim yarışında da vatandaştan yetki alan Osman Zolan veda mesajı yayınladı.

31 Mart’ta gerçekleşen yerel seçimlerde CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun zaferle ayrılması sonrası sosyal medya hesaplarından vatandaşlara seslenen Zolan; “Milletin kararını başıma taç ediyorum” ifadesini kullandı.

Makamında hazırlanmış bir video ile seslenen Zolan paylaşımına; “Allah’a binlerce kez şükürler olsun ki, Denizlimize ve sizlere hizmet etmenin şerefi ve onuruna nail oldum. Sayısız güzellik ve ilkleri birlikte başardık, şehrimizi parmakla gösterilen bir konuma taşıdık.

İnşallah Denizlimiz daha güzele ve ileriye gider. Tek duam budur. Seçim sonuçları şehrimize hayırlı ve uğurlu olsun” notunu düştü.

HİZMETLERİ BİRLİKTE YAPTIK

Videoda ise; “Vermiş olduğunuz, karar ve yetki ile Denizlimize birçok hizmetler yaptık. Denizlimize bir çok eser inşa ettik. Girişleriyle çıkışlarıyla köprülü kavşakları spor alanları alt yapı ve üstyapısı ile şehrimizin her mahallesine hizmet götürdük.

Bugün şehrimiz parmakla gösterilen şehirler arasındadır. İnşallah daha da güzele gitsin istiyoruz.

Denizli’mize birçok eserler yaptık. Kültür merkezleri, yüzme havuzları, teleferik, kayak merkezi ve sayamadığım birçok projeyi inşa ettik.Ama bunun kahramanı bir tek ben değilim. Siz bana yetki vermemiş olsaydınız bunları yapamazdım. Aslında bütün bu hizmetleri birlikte yaptık” ifadelerini kullandı.

TARTIŞMADAN, ELEŞTİRMEDEN…

Zolan videonun devamında; “Bu Pazar sandığa giderek iradenizi ortaya koydunuz. Demokrasimizin vazgeçilmezi olan seçimleri sandığa giderek oy kullanan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Demokrasiye ve Millet iradesine sahip çıkmanızdan dolayı tebrik ediyorum. Tabi sandık sonucu benim görevimin tamamlandığı şekilde tecelli etti. Bu karara saygı duyuyorum.

Tartışmadan eleştirmeden noktasına virgülüne dokunmadan başıma taç ediyorum. İzin verdiğiniz kararla geldik sizin verdiğiniz kararla da görevimiz sona eriyor.

İnşallah Denizlimiz daha ileri gitsin istiyoruz. Pazar günü verilen kararla, yeni seçilen belediye başkanımız Bülent Nuri Çavuşoğlu beye ve ilçe belediye başkanlarına muhtarlarımıza meclis üyelerimize tüm seçilenleri tebrik ediyorum. Allah’ım başarılı eylesin. İnşallah Denizli’ye güzel hizmetler yapmayı nasip etsin. Ben her zaman Denizlinin caddelerinde sokaklarında parklarında olacağım. Hayatıma Denizli’de devam edeceğim. Bu noktada inşallah değişik alanlarda ve mekanlarda yine bir arada olacağız. İnşallah şehrimizin güzelliği bizi mutlu edecektir. Denizli’nin yarını bugünden daha güzel olsun. Hepiniz Allah’a emanet olun” ifadelerine yer verdi.