DENİZLİ’NİN EN GENÇ BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ

31 Mart Yerel Seçimlerinde oy sayma işlemleri tamamlanırken; 18 yaşındaki Emirhan Ali Gönültaş Pamukkale Belediye Meclis Üyesi ve 19 yaşındaki Enis Kara ise Merkezefendi Belediye Meclis Üyesi oldu.

Denizli, 31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında sandık başına gitti. Seçim kapsamında büyükşehir belediye başkanı, ilçe belediye başkanı, bağlı bulundukları mahallelerde de muhtarlarını belirledi. Seçimlerde ayrıca belediye meclis üyeleri de belirlendi. Kesin olmayan seçim sonuçlarına göre 18 yaşındaki Emirhan Ali Gönültaş Pamukkale Belediye Meclis Üyesi ve 19 yaşındaki Enis Kara ise Merkezefendi Belediye Meclis Üyesi oldu.

“KENTLERDE GENÇLERİN SESİ YÜKSELECEK”

Pamukkale Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü ikinci sınıf öğrencisi olan Merkezefendi Belediyesi Meclis Üyesi Enis Kara; “Merkezefendi’de gençliğin sesini, umudunu, mutluluğunu ve heyecanını daha gür şekilde yaşayacağız. Seçimde çıkan sonuçların başta Merkezefendimiz, Denizlimiz olmak üzere tüm Türkiye’ye hayırlara vesile olmasını diliyorum. Artık kentlerde gençlerin sesi yükselecek” ifadelerini kullandı.

“GENÇLERİN SESİ OLACAĞIZ”

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü birinci sınıf öğrencisi Belediye Meclis Üyesi Emirhan Ali Gönültaş; “Öncelikle geçtiğimiz hafta sonu yapılan seçim sonuçları, ülkemiz, Denizlimiz ve ilçemiz için hayırlı olsun. Gençlerin siyasette söz sahibi olması için genç adaylarımızla birlikte yola çıktık. Mecliste gençlerin sesleri olacağız. Sosyal, kültürel ve ulaşım sorunları başta olmak üzere gençliğin sorunlarının sözde kalmaması için arkadaşlarımızla birlikte çözüm bulacağız. Pamukkale halkını en iyi şekilde temsil edeceğimizin sözünü veriyoruz” dedi.