İLK İCRAAT GÜVENLİK OLACAK

Hafta sonu yapılan yerel seçimlerde Pamukkale Belediye Başkanı seçilen Ali Rıza Ertemur, başkanlık görevine başladı. Başkan Ertemur’un hayata geçirmeyi planladığı ilk icraatı ise ilçenin güvenli ve aydınlık bir hale gelmesini sağlamak olacak.

31 Mart yerel seçimlerinde Pamukkale Belediye Başkanı seçilen Ali Rıza Ertemur, dün mazbatasını aldı. Akşam saatlerinde Pamukkale Belediyesi’ne giderek görevi törenle Avni Örki’den devraldı. Ertemur  yapacağı öncelikli çalışmalar hakkında konuştu. Ertemur, “İvedilikle kendimizle ilgili bölümlere bakacağız. Durumumuz nedir? Belediyede yapılması gereken acil işlemler nelerdir? Onlara bakacağız. Müdürlerimizle bir araya geleceğiz. Mevcut başkanımızla oturur, konuşuruz. Yapılması gereken öncelikli işlemler nelerdir? Onlarla ilgili bilgi alacağım. Ben Pamukkale’nin sokaklarında olacağım. Bayramda da onlarla birlikte olacağım” dedi.

YAPILACAK İLK İCRAAT

Seçim kampanyası kapsamında verdiği sözlerden ilk hayata geçirmek istediği projesi hakkında da konuşan Başkan Ertemur; “Pamukkale’de neler yapılması gerektiğini biliyorum. Öncelikli olarak şehrin aydınlatılmasını istiyorum. Bu konularla ilgili çalışmamız olacak. Emniyet Müdürüme ziyaret edeceğim. Kampanya süreci içerisinde ben bunun üzerinde çok durmuştum. Oranın güvenli ve aydınlık bir hale gelmesini istiyorum. Onunla ilgili gerekli görüşmeleri yapacağım. Güzel şeyler olacak” ifadelerini kullandı.