KOLTUĞA OTURMADAN ÇÖP SORUNUNU ÇÖZDÜ

Buldan’da akaryakıt temininde yaşanan sıkıntılar nedeniyle aksayan çöp toplama hizmetleri vatandaşın tepkisini çekmişti. CHP’li yeni belediye başkanı Orpak, görevi devralmadan bu sorunu çözdü.

Denizli’nin Buldan ilçesinde seçim yarışını kazanan CHP’li Mehmet Ali Orpak ilçenin yeni belediye başkanı olarak sandıktan onay aldı. Orpak henüz makamına oturmadan sorun çözmeye başladı.

Buldan’da ilçe belediyesinin mali açıdan zor durumda olması nedeniyle akaryakıt alamadığı ve bu nedenle uzak mahallelerde çöp toplama hizmetlerini bir süre gerçekleştiremediği, ilçe merkezinde ise çöp toplama sıklığını değiştirdiği biliniyordu. Hattı ilçe belediyesine seçim öncesinde büyükşehir belediyesi destek vermiş, çok ciddi tepki çeken çöp birikintileri ortadan kaldırılmıştı.

KOLTUĞA OTURMADAN SORUN ÇÖZDÜ

Buldan’ın yeni Belediye Başkanı Mehmet Ali Orpak, bugün saat 14:30’da görevi eski başkan Mustafa Şevik’ten törenle devralacak. Orpak devir teslim işlemi gerçekleşmeden sorun çözmeye başladı.

Dün Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ile bir araya gelen Orpak, akaryakıt sorununu çözerek, çöp araçlarının yeniden sahaya dönmesini sağladı. Orpak çalışanlardan son duruma ilişkin bilgi aldı. Yaptığı paylaşımda ise “Belediyemiz mazot temininde yaşanan sorunu çözdük. Temizlik işleri müdürlüğüne bağlı temizlik araçlarımız ilçemiz sokaklarında faaliyetine yeniden başladı” ifadelerini kullandı.