GÖREVE BAŞLADI NİKAH KIYDI

Denizli’nin Sarayköy ilçesinde yeni belediye başkanı Mehmet Salih Konya mazbatasını alarak, göreve başladı. Konya göreve gelir gelmez genç bir çiftin nikah akdini gerçekleştirdi.

 

Denizli’de Sarayköy Belediyesi’nde yeni başkan Mehmet Salih Konya göreve başladı.  31 Mart 2024 yerel seçimlerinde oyların yüzde 52’sini alarak başkan seçilen Konya mazbatasını teslim aldı. Başkan Konya’ya, Sarayköy Hükümet Konağı’nda mazbatasını alırken, meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlar da eşlik etti. Başkan Konya mazbata tesliminin ardından Sarayköy Belediyesi’ne giriş yaptı. Kalabalık bir ekipler belediyeye gelen Başkan Konya düzenlenen törenle göreve başladı. Önceki dönem belediye başkanı Ahmet Necati Özbaş’ın devir teslim törenine gelmeyerek, görevi teslim etmemesi ise şaşkınlık yarattı. 

GÖREVE BAŞLADI NİKAH KIYDI

“SÖZÜMÜZ SÖZ”

Başkan Konya konuyla ilgili “Sizlerin desteği ve oylarıyla kazandığımız seçim sonrası bugün mazbatamızı alarak Belediye Devir Teslim Törenini gerçekleştirdik. Sarayköy'e 5 yıl boyunca hizmet etmek üzere mecliste görev yapma yetkisini veren tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Sarayköyümüzü ismine yakışır bir yer yapmak için çalışacağımıza söz veriyoruz. Sözümüz söz. Biz yapacağız, Sarayköy kazanacak.” dedi.

GÖREVE BAŞLADI NİKAH KIYDI

İLK NİKAHINI KIYDI

Göreve başlayan Sarayköy Belediye Başkanı Mehmet Salih Konya’nın ilk işlerinden biri genç bir çiftin nikahını kıymak oldu. Başkan Konya Sarayköy Kültür Merkezi’nde Dudu Avcı ve Mehmet Akçay çiftinin nikahını kıydı.

GÖREVE BAŞLADI NİKAH KIYDI

GÖREVE BAŞLADI NİKAH KIYDI