BARIŞ VE ADALET ÖNCELİĞİN OLSUN

31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından görevi devralan başkanlara seslenen TBMM Grup Başkanvekili ve Anavatan Partisi’nden 21. Dönem Denizli Milletvekili olan Beyhan Aslan, öğütlerde bulundu.

 

Türkiye, 31 Mart Yerel Seçimlerini geride bıraktı. Türkiye’de olduğu gibi Denizli’nin pek çok ilçesinde değişim yaşandı. Seçilen başkanlar görevi devralırken; TBMM Grup Başkanvekili ve Anavatan Partisi’nden 21. Dönem Denizli Milletvekili olan Beyhan Aslan, çiçeği burnunda başkanlar için sosyal medya hesabından öğütlerde bulundu. 

“BARIŞ VE ADALET ÖNCELİĞİN OLSUN”

Eski siyasetçi Beyhan Aslan, “Seçilerek makama oturmaya hazırlanan dostlara; mesele iktidardır gerisi teferruat yerine, mesele halka hizmettir gerisi teferruattır prensibi çizginiz olsun. Oturduğun makam sende azamet ve kibir yaratmasın hizmet erine mütevazilik yaraşır. Partin vardır, tarafsındır ama tarafgir olma yakınlarına, partililerine yada sana dalkavukluk edenlere imtiyaz verme, onları haram yollarla zengin etme. Hizmet idrakini menfaat güdüsü gölgelemesin hak ve hukuktan ayrılma, keyfi emir ve talimatlarla halkı üzme. Barış ve adalet önceliğin olsun” ifadelerini kullandı. 

beyhan arslan

“HALKI YANILTICI ABARTILI SÖZ VE BEYANLARDAN KAÇIN”

Beyhan Aslan, şunları kaydetti: “Makam sana değil, sen makama değer kat. Halkı yanıltıcı abartılı söz ve beyanlardan kaçın, ölçülü ol. Zihnini İdeolojilerin vesayetine teslim etme, yolun akıl ve ilim yolu olsun. Makamdan ayrıldığında halkın arasında açık alınla dolaş. Bu dünyada yaptıklarından ahirette hesaba çekileceğini unutma”