GÖREVE BAŞLADI ULAŞILABİLİR OLACAĞINI SÖYLEDİ

Çardak’ta yeni belediye başkanı Ali Altıner mazbatasını aldıktan sonra devir teslim töreni ile makamına geçti. Altıner ulaşılabilir bir belediye başkanı olacağını belirtti.

Denizli’nin Çardak ilçesinde belediyede görev değişimi tamamlandı. 31 MArt 2024 Mahalli İdareler Seçimi’nde ilçedeki oyların yüzde 27’sini alarak başkan seçilen Ali Altıner mazbatasını aldı. Çardak Hükümet Konağı’nda imzasını atarak mazbatasına kavuşan Altıner’in ardından meclis üyeleri de mazbatasına kavuştu. Altıner mazbatasını almasının ardından “Hayırlısıyla mazbatamızı aldık. Kolları sıvadık, Çardak mahalleleri için çalışmaya hazırız.” dedi.

ALTINER’DEN YILMAZ’A TEŞEKKÜR

Dün ise Çardak Belediyesi’nde devir teslim töreni yapıldı. Önceki Dönem Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz’dan görevi devralana Altıner’e törende partilileri ve sevenleri eşlik etti. Altıner “Kıymetli meslektaşım veteriner hekimi, 2019-2024 Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz’a ilçemiz için yaptığı hizmetler ve göstermiş olduğu nezaket ve tevazu için teşekkür ederim.” diye konuştu.

“ULAŞILABİLİR BİR BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM”

Devir teslim töreninde konuşan Çardak Belediye Başkanı Altıner “Kıymetli dostlarım bugün itibariyle Çardak Belediye Başkanlığı görevine başlamış bulunuyorum. Bugün gerçekleştirdiğimiz devir teslim törenine katılan herkesin ayaklarına sağlık. Gelemeyenleri de bir gün bekliyorum. Yola çıkarken bir söz verdim; ulaşılabilir bir belediye başkanı olacağım diye. Sözümün arkasındayım. Siz değerli Çardak, Gemiş, Çaltı, Gölcük, Ayvaz, Beylerli, Söğüt ve Hayriye halkını makamımda ağırlamaktan onur ve şeref duyarım” dedi.