SEÇİM BİTTİ ZİYARETLER BİTMEDİ

Seçim sürecinde kentte üç tur atan Büyükşehir Belediye Başkanı Çavuşoğlu, görevine başladıktan sonra da koltuğunda oturmadı, vatandaş buluşmalarına öncelik verdi. 

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri süresince Denizli’yi karış karış gezerek vatandaşla buluşan ve kentte üç tur yapan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, görevi devralmasından sonra yine vatandaş buluşmalarına ağırlık verdi. 

Mazbatasını teslim aldıktan sonra selefi Osman Zolan’dan görevi devralan Çavuşoğlu, başkanlığının ilk gününde büyükşehir belediyesindeki daire başkanları ve birim müdürleri ile bir toplantı yaparak yol haritasını belirledi. 

İlk başkanlık gününde makamında oturarak tebrikleri kabul etmek yerine yeniden sokaklara dönen Çavuşoğlu, halk buluşmaları ile vatandaşların sorunlarını dinlemeyi tercih etti. 

bülent  nuri çavuşoğlu

Kadir Geçesi’nde iftar çadırında oruç açan vatandaşlarla buluşan Çavuşoğlu burada talepleri dinledi. Daha sonra Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla ve Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık’a ziyaretler gerçekleştiren Çavuşoğlu burada ilçe belediyelerinin taleplerini dinledi ve bu ilçelerde gerçekleştirilmesi planlanan çalışmaları belirledi. Bu süreçte Avukatlar Günü etkinliklerine katılan Merkezefendi Basket’in lig maçında taraftarlarla bir araya gelen Çavuşoğlu, Lise Caddesi esnaflarına da sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Burada esnafa ve vatandaşlara kendisine verdikleri destek için teşekkür eden Çavuşoğlu bölge sakinlerinin isteklerini dinledi. 

Tekkeköy ve Gökpınar mahallelerinde iftar sofralarına konuk olan Büyükşehir Belediye Başkanı Çavuşoğlu mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Başkanlığında bir haftayı geride bırakan Çavuşoğlu, Pelitlibağ semt pazarında pazarcı esnafı ve alış veriş yapan vatandaşlarla, Merkezefendi Basket’in takipçileri Pota Arkası taraftar grubuyla, Honaz’a bağlı Kocabaş mahallesinde vatandaşlarla, Pamukkale’ye bağlı Cumhuriyet mahallesinde iftar sofrasında vatandaşlarla buluştu. 

bülent  nuri çavuşoğlu