ÜÇ YIL SONRA GERİ DÖNDÜ

Ani bir kararla CHP’den istifa eden Denizli eski milletvekili Teoman Sancar üç yıllık aranın ardından partisine yeniden kayıt oldu. 

 

2021 yılı Şubat ayında yaşadığı bir olay sonrasında partisinden istifa eden Denizli eski milletvekili Teoman Sancar partisi CHP’ye geri döndü. 

Üç yıllık ayrılığın ardından kurultay sürecinde genel merkezin çağrısı ile üyelik başvurusunu yapan Sancar’ın yeniden parti üyesi olduğu öğrenildi. 

CHP’de milletvekili istifalarının yaşandığı bir dönemde ani kararla partisinden istifa ettiğini sosyal medyadan takipçilerine duyuran Sancar’ın o dönemde başta Memleket Partisi olmak üzere başka bir partiye geçeceği konuşulmuştu. Geride kalan üç yıllık süre içinde  herhangi bir partiye geçmeyen Sancar, partisi ile bağlantısını koparmamış hatta seçim çalışmalarında da zaman zaman sahada çalışmalara katılmıştı. 

Kurultay sürecinde Genel Başkan Özgür Özel ve kurmaylarının Sancar’ın yeniden partiye dönmesini istediği, Sancar’ın da bu davete uyduğu belirtildi. Telefonla ulaştığımız Sancar, partisine döndüğünü doğruladı.