CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL DENİZLİ’YE GELİYOR

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Denizli'yi ziyaret edecek. 25 Nisan Perşembe günü akşam saatlerinde kente gelecek olan Genel Başkan Özel, ilçe başkanları ve belediye başkanları ile bir yemekli toplantı gerçekleştirecek.

CHP Genel Başkanı Özel, 25 Nisan Perşembe akşamı Denizli'ye gelecek, ilçe ve belediye başkanlarıyla özel bir toplantı düzenleyecek. 26 Nisan Cuma günü sabah saat 09.00'da CHP İl Başkanlığı'nı ziyaret edecek olan Özel, buradan Denizli Büyükşehir Belediyesi'ne geçecek.

HALKA AÇIK BULUŞMA VE BELEDİYE ZİYARETLERİ

Cuma günü saat 10.30'da Büyükşehir Belediyesi önünde halkı selamlayacak olan Özgür Özel, ardından Merkezefendi ve Pamukkale belediyelerini ziyaret edecek. Denizli programını tamamlayan Genel Başkan, daha sonra Manisa'ya geçecek.

CHP İL BAŞKANLIĞI ÖNÜNDE VESPA TÖRENİ

CHP Denizli'de çeyrek asır sonra Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini kazanırken, CHP Genel Başkanı Özgür Özel bu seçim başarısının ödülü olarak, Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum’a kendi cebinden ödeyerek 300 bin liralık kırmızı motosiklet hediye etmişti. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, cuma günü CHP İl Başkanlığı önünde düzenlenecek törenle motosikleti Ali Osman Horzum’a hediye edecek.
Bu arada Denizli ziyaretinde CHP lideri Özel’in "Büyükşehiri kazanalım, il başkanlığından büyükşehire motosikletle gidelim" sözlerinin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği bilinmiyor. Eğer gerçekleşirse CHP lideri Özel, CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum’un arkasında “kırmızı motosiklete” binerek CHP İl Başkanlığından Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu’nu (kısa motosiklet turu ile) kutlamaya gidecek.