MİLLETVEKİLİ ADAYI İSTİFA ETTİ

Denizli'de İYİ Parti İl Başkan Yardımcılığı yapan, geçen yıl gerçekleştirilen genel seçimlerde 7. sıra milletvekili adayı olan avukat Nazlı Yaşatürk, partisinden istifa ettiğini duyurdu. 

Geçen yıl yapılan 28. dönem genel seçimlerinde İYİ Parti'nin Denizli'de en genç milletvekili adayı olan avukat Nazlı Yaşatürk, partisinden istifa ettiğini duyurdu. Denizli Barosu Çocuk Hakları Komisyonu Başkanı olan Yaşatürk, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bugün, uzun süredir mensubu olduğum İYİ Parti'den istifa ettiğimi sizlerle paylaşmak istiyorum." dedi.

PARTİ POLİTİKALARINA VE YÖNETİM TARZINA ELEŞTİRİ

İYİ Parti'de görev aldığı süre boyunca, ülke için daha iyi bir gelecek inşa etme hedefiyle durmaksızın çalıştığını ifade eden Yaşatürk, "Partinin kuruluş amacı ve ilkeleri, her zaman büyük bir tutkuyla desteklediğim değerlerdi. Ancak, son dönemde partinin politikaları ve yönetim tarzıyla ilgili bazı temel görüş ayrılıkları yaşadığımı belirtmek isterim. Bu farklılıklar, benim için sürdürülemez bir durum haline geldi ve istifa etme kararı almamda etkili oldu" ifadesine yer verdi.

AKŞENER'E VE TEŞKİLATA TEŞEKKÜR

"Şahsıma tevdi edilen her görevi layıkıyla ve teşkilatın tüm birimleriyle işbirliği içerisinde yerine getirmiş olmanın vicdan rahatlığı içerisindeyim" diyen Yaşatürk, "Bana genç yaşında milletvekili adayı olma şansı tanıyan İyi Parti ve Kurucu Genel Başkanı Meral Akşener’e teşekkürü borç bilirim. Ayrıca İYİ Parti'deki tüm dostlarıma ve birlikte omuz omuza çalıştığım herkese teşekkür etmek istiyorum. Hepinizin desteği, gayreti ve özverisi takdire şayandır. Sizlerle birlikte çalışmak benim için büyük bir onurdu ve bu süreçte kurduğumuz dostluklar hayatım boyunca değerini koruyacaktır." ifadelerini kullandı.

Yaşatürk, "Yukarıda bahsetmiş olduğum nedenlerle, Gençlik Kolları Genel İdare Kurulu Üyeliği, Bölge Koordinatörlüğü, İl Başkan Yardımcılığı ve Denizli Milletvekili Adaylığı gibi birçok kademesinde büyük bir gayretle görev yaptığım İYİ Parti'den istifa ettiğimi kamuoyuna duyuruyorum" İfadelerini kullandı.