CHP PAMUKKALE’DE DEĞİŞİM

CHP Pamukkale İlçe Kadın Kollarının olağan genel kurulunda Mahinur Dingil, bayrağı İlknur Göçtü'ye devretti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pamukkale İlçe Kadın Kolları Olağan Kongresi, Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. CHP İl Kadın Kolları Başkanı Ayşen Kocabay'ın divan başkanlığın yaptığı olağan genel kurulda, mevcut Pamukkale İlçe Kadın Kolları Başkanı Mahinur Dingil aday olmazken, İlknur Göçtü ve Gülben Askeroğlu, İlçe Kadın Kolları Başkanlığı için yarıştı.

Genel kurula, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemür, CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum, CHP Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Coşkun ile diğer parti yöneticileri ve Kadın Kolları üyeleri katıldı.

chp pamukkale kadın kolları

Demokrasi şölen şeklinde geçen ve iki adayın yarıştığı genel kurulda, İlknur Göçtü seçimi önde tamamlayarak CHP Pamukkale İlçe Kadın Kollarının yeni başkanı oldu.

CHP Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Coşkun, her iki adayın listelerinde yer alan partililere teşekkür ederek, yeni Kadın Kolları Başkanı İlknur Göçtü'yü kutladı. Önceki dönem Kadın Kolları Başkanı Mahinur Dingil’e de emekleri için sonsuz teşekkür eder Coşkun, "Kazanan her zaman Cumhuriyet Halk Partisi’dir." dedi.