SİYASETLE İLİŞKİSİNİ KESİYOR

CHP Acıpayam İlçe Başkanı Deniz Albayrak görevinden istifa etti. Albayrak bundan sonra sosyal sorumluluk projelerinde görev alacak. 

CHP örgütünün çalışkan ve başarılı isimlerinden Acıpayam İlçe Başkanı Deniz Albayrak ani bir kararla görevi bıraktı. Albayrak’ın parti yönetimine istifa dilekçesini sunduğu öğrenildi. 

Albayrak’ın bundan sonraki süreçte sosyal sorumluluk projelerinde yer almayı, kültür ve sanat etkinliklerine öncülük etmeyi planladığı öğrenildi. 

Bu projelerde toplumun her kesimine kucak açmak istediği öğrenilen Albayrak’ın, sürecin sağlıklı işleyebilmesi için siyasetten uzak durmayı seçtiği kaydedildi. 

İstifasını doğrulayan Albayrak ilk kez 2019 yılı sonunda seçildiği ilçe başkanlığı görevini iki dönemdir sürdürüyordu. Albayrak; “Sosyal projelerde yer almak istedim. Bu yönde projelere ağırlık vereceğim” diye konuştu.  

hazel somkaya

SOMKAYA İSMİ ÖNE ÇIKTI

Diğer yandan CHP Acıpayam ilçe yönetimi bu akşam toplanarak Albayrak’ın istifası ile boşan göreve kimin geleceğine karar verecek. Acıpayam örgütünün sevilen isimlerinden avukat Hazel Somkaya’nın isminin öne çıktığı öğrenildi. 15 kişilik yönetim kurulu toplantıda yeni başkanı belirlemek üzere oylama yapacak.