SOMKAYA BAYRAĞI DEVRALDI

CHP Acıpayam örgütünde ilçe başkanı Albayrak’ın istifasından sonra toplanan ilçe yönetimi oy birliği ile bu göreve Hazel Somkaya’yı getirdi. 

Dün CHP Acıpayam İlçe Başkanı Deniz Albayrak’ın görevinden istifa etmesinin ardından il yönetiminin yetki verdiği ilçe örgütü yeni başkanını belirledi. 15 yönetim kurulu üyesi akşam saatlerinde yaptıkları toplantıda ilçe başkanlığına oy birliği ile avukat ve arabulucu Hazel Somkaya’yı getirdi. 

Yeni görevlendirmenin ardından Albayrak sosyal medyada takipçilerine; “Yeni seçilen İlçe Başkanımız Sayın Hazel Somkaya'ya başarılar diliyorum. Her zaman omuz omuza mücadele etmeye devam edeceğiz. Partimize ve ilçemize hayırlı olsun” paylaşımı yaptı. 

Somkaya da partililere ve takipçilerine seslendiği paylaşımında; “Değerli hemşehrilerimiz, İlçe Başkanımız Deniz Albayrak’ın istifa etmesi nedeniyle ilçe yönetim kurulumuzun kararı ile CHP Acıpayam İlçe Başkanı olarak sizlerle bir arada olmaya devam edeceğim. Öncelikle İlçe Yönetim Kurulumuza çok teşekkür ederim. Deniz Albayrak başkanıma yapmış olduğu hizmetler ve sunduğu katkılar için çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra da partimiz ve ilçemiz için birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Hepimize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı. 

chp acıpayam