İYİ PARTİ’DE ŞOK İSTİFA

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Nihan Cihan Özden iş yoğunluğu ve ailevi sebeplerden dolayı görevinden istifa ettiğini duyururken, bunu bir veda değil aksine yeni bir başlangıç olarak niteledi.

İYİ Parti'de yaprak dökümü devam ediyor. İYİ Parti Denizli İl Başkanı Nihan Cihan Özden, istifa ettiğini, partinin sosyal medya hesabından duyurdu. Özden, yaptığı paylaşımda, kuruluşundan itibaren değişik görevlerde bulunduğu Denizli İYİ Parti teşkilatında, önceki dönem İl Başkanının istifası sonrası 2023 yılı Ağustos ayında mevcut yönetim kurulu üyelerinin oylarıyla İYİ Parti Denizli İl Başkanı görevini devraldığını hatırlattı.

"Büyük bir onurla yürüttüğüm İl Başkanlığı görevimden iş yoğunluğum ve ailevi sebeplerimden dolayı ayrılmak istediğimi İl Yönetim Kurulu Üyelerimle ve İlçe Başkanlarımla yaptığımız istişare toplantılarında kendileriyle paylaştım" diyen Özden, "Teşkilatımızın her birinin ayrılma kararımı üzülerek anlayışla karşıladıklarını bildirmeleri üzerine kararımı Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Hasan Toktaş'a ve sayın Genel Başkanım Müsavat Dervişoğlu’na bildirdim. Sayın Genel Başkanımızın istifa gerekçelerimi anlayışla karşıladıklarını bildirdikten sonra nihai istifa kararımı sizlerle paylaşmak istiyorum." dedi.

"BU BİR VEDA DEĞİL"

Görev süresi boyunca desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Denizli Milletvekili ve TBMM Divan Katip Üyesi Yasin Öztürk'e, yönetim kurulu üyelerine, ilçe başkanlarına, teşkilatlarına, Disiplin Kurulu Üyelerine, İYİ Parti'ye gönül vermiş tüm partililere, eşi Türker Özden'e, kızı Yağmur ve henüz 1,5 yaşında olan oğlu Toprak Alp’e, ailenin tüm fertlerine sonsuz teşekkürlerini sunan Özden, "Bu bir Veda Değil Aksine Yeni bir Başlangıçtır. Görev sürem boyunca hepinizle omuz omuza çalışarak, partimizi daha ileriye taşımak için büyük gayret gösterdik. Ben İYİ Parti'nin kuruluş aşamasından bu yana Partimizin Türk Milleti’nin umudu olduğuna inandım ve inancım doğrultusunda da mücadeleye devam edeceğim." ifadelerini kullandı.

"PARTİMİZİN BAŞARISI BİR GÜN ANLAŞILACAKTIR"

Partideki herkesin birer kahraman olduğunu vurgulayan Özden, "2017 yılındaki şartlar düşünüldüğünde; milletimizin hukuka, adalete ve demokrasiye olan inancı bitmiş, umudu kalmamış, tek adam ve parti devleti kabul edilmiş haldeydi. Denizli'mizden yakılan Çoban ateşiyle birlikte milletimizin demokrasiye olan inancı güçlenmiş, siyasi iktidar ve paydaşlarının ne yaparsak kazanırız anlayışı ortadan kalkmaya başlamıştır. Partimizin kuruluşundan sonra yapılan Genel seçimlerde siyasi iktidar ittifakı TBMM’ndeki çoğunluğunu kaybetmiş, 2019 yılında yapılan yerel seçimlerde ise Ankara ve İstanbul başta olmak üzere pek çok büyükşehir, İl ve İlçe belediyeleri Cumhur İttifakı tarafından kaybedilmiştir. Tüm bunlar siz cesur yürekli İYİ insanlar sayesinde olmuştur. Partimizin 7 yıllık demokrasi mücadelesinde başardıklarımız bugün yandaş ve yoldaş medya tarafından yok sayılabilir. Ancak Türk Siyaseti Tarihi bu başarılarınızı yazacaktır. Yani ne kadar gizlenirse gizlensin İYİ Partimizin başarıları bir gün ortaya çıkacaktır. Türk Milleti’nin her bir ferdinin daha adil, demokratik, refah ve müreffeh yaşaması için verdiğiniz mücadelenin her anına şahit bir kardeşiniz olarak dün olduğu gibi yarın da bu mücadeleye devam edeceğinize yürekten inanıyorum. Çünkü ben, Sayın Genel Başkanımız Müsavat Dervişoğlu liderliğinde göreve gelecek yeni İl Başkanımızın her daim yanında mücadeleye devam edeceğim. Partimizin ilkelerine ve değerlerine bağlı kalarak, hep birlikte daha İYİ günlere yürüyeceğimize olan inancım tamdır. Her zaman ülkemizin, milletimizin ve partimizin geleceği için çalışmaya devam edeceğim. Ne zaman ve nerede bana ihtiyaç varsa ben orada olacağım." ifadelerine yer verdi.