ÖZEL’E TAVAS BAKLAVASI

CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı ile Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i ziyaret etti. Ziyarette Tavas’ın meşhur baklavası ikram edildi ve Terakota seramiği hediye edildi.

Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, Belediye Meclis Üyesi Yahya Söylemez ile birlikte Ankara’ya gitti. Tatık ve Söylemez, CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı’yla birlikte CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Denizli heyeti, CHP Lideri Özel’e ilçeyle özdeşleşen lezzetlerden olan ve coğrafi işaret tescili bulunan Tavas baklavası ikramında bulundu. Başkan Tatık ayrıca ilçede Hititler dönemindeki gibi Terakota sanatıyla üretilen vazo hediye etti.

ÖZEL’E TAVAS BAKLAVASI

Tavas İlçesi’nin geleceğinin konuşulduğu ziyaretin ardından sosyal medya hesabından açıklama yağan Başkan Tatık; “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Özgür Özel'i makamında ziyaret ettik. Ziyaretimize Meclis Üyemiz Yahya Söylemez eşlik etti. Görüşme sırasında Tavas’ın meşhur baklavası ve Terakota seramiğini, Genel Başkanımıza takdim ettik. Tavas’ın gelişimi ve geleceği adına önemli konuların ele alındığı bu görüşmenin, ilçemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

ÖZEL’E TAVAS BAKLAVASI

Milletvekili Şeref Arpacı ise “Genel Başkanımız Özgür Özel’i, Tavas Belediye Başkanımız Kadir Tatık ve Meclis Üyesi Yahya Söylemez ile birlikte ziyaret ettik. Genel Başkanımıza, Tavas’ta yerel seçimlerde gösterdiğimiz başarıyı bundan sonraki tüm seçimler için sürdürme sözünü verdik, meşhur Tavas baklavamızı kendisine ikram ettik. Genel Başkanımızın tüm Tavaslı hemşerilerimize selamlarını buradan iletiyorum” ifadelerini kullandı.