ERBAKAN’IN İSMİ CADDEYE VERİLECEK

Saadet Partisi Denizli Teşkilatı 8’inci olağan genel kuruluna katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Necmettin Erbakan ve Bülent Ecevit isimlerinin kentteki caddelere verileceğini duyurdu. Kongrede Özderen partililerin onayını alarak il başkanlığına getirildi. 

 

Saadet Partisi Denizli Teşkilatı 8’inci olağan genel kurulunu, Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Genel kurula; Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı ve Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Çağrıcı, Gelecek Partisi Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, il ve ilçe başkanları ile partililer katıldı.

İKTİDARI ELEŞTİRDİ

Kongrede konuşan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı ve Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, iktidarı eleştirdi. İktidarın uykusunda gördüğü seraplarla yıllardır ülkeye kabus yaşattığını söyleyen Arıkan; “İç politikada ‘3Y’ diyerek çıktığı yolda ülkemizin maalesef geldiği nokta ortada. Dış politikayı da ‘deneme yanılma’ yoluyla yürüten iktidar attığı her hamlede ülkemize çok büyük zararlar veriyor, vermeye de devam ediyor. Düşünebiliyor musunuz? Tüm dünyaya örnek olan medeniyetimizi, yüzlerce yıldır bütün mazlumlara el uzatan devletimizi, dünyanın en zalim devletine destek verir duruma getirdiler” ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi Denizli

ERBAKAN VE ECEVİT İSMİ DENİZLİ’DE YAŞAYACAK

Genel kurula konuk olarak katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, 27 Şubat 2011’de vefat eden Milli Görüş hareketinin kurucu lideri Necmettin Erbakan’ın isminin Denizli’deki bir caddeye verileceğini duyurdu. 5 Kasım 2006’da vefat eden, Kıbrıs Barış Harekatı ve Abdullah Öcalan'ın yakalanmasına kadar çok sayıda tarihi olayın baş aktörü olan eski Başbakan Bülent Ecevit’in isminin de başka bir caddeye verileceğini belirten Başkan Çavuşoğlu, isim değişikliklerinin Büyükşehir Belediye Meclisinin Ağustos ayı toplantısında gündeme getirmeyi planladığını belirtti.

DENİZLİ SAADET’TE BAŞKAN DEĞİŞTİ

Yapılan konuşmaların ardından seçime geçildi. Mevcut İl Başkanı Mehmet Baki Aktaş’ın aday olmadığı kongrede seçim, tek liste ile yapıldı. Tek listeyle yapılan seçimlerde Av. Abdullah Özderen, kongreye katılan yaklaşık 150 delegenin tamamının oylarını alarak yeni il başkanı oldu. 

Saadet Partisi Denizli