AK PARTİ KURMAYLARI İZMİR'DE TOPLANDI

Olağan kongre sürecine sonbaharda başlayacak olan AK Parti'de il istişare ve değerlendirme toplantıları gerçekleştiriliyor. İzmir'de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir başkanlığında düzenlenen toplantıya AK Parti Denizli milletvekilleri ve İl Başkanı Yücel Güngör de katıldı.

AK Parti, sonbaharda olağan kongre sürecini başlatacak. Eylül ve ekim aylarında il ve ilçe teşkilatlarının kongrelerini başlayacak AK Parti'nin 2025 yılının sonbahar dönemine doğru ise olağan kongresini yapması bekleniyor. Cumartesi günü AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir başkanlığında İstanbul'da Marmara Bölgesindeki illerin teşkilatlarının değerlendirme toplantısı yapılırken, pazar günü de İzmir'de Ege Bölgesine bağlı illerin değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

MİLLETVEKİLLERİ VE İL BAŞKANI KATILDI

İzmir'de yapılan AK Parti Denizli il istişare ve değerlendirme toplantısı, AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir başkanlığında, İl Koordinatörü milletvekilinin yanı sıra Denizli milletvekilleri Cahit Özkan, Şahin Tin ve Nilgün Ök ile ve İl Başkanı Yücel Güngör'ün katılımıyla yapıldı. AK Parti İl Başkan Yücel Güngör, yaptığı paylaşımda, "Genel Başkan Yardımcımız ve Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir'in başkanlığında Milletvekillerimiz ve İl Koordinatörümüz ile  Denizli  İl istişare ve değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik. Çalışmalarımızı değerlendirdiğimiz toplantının, Denizli’miz ve partimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.