SARAYKÖY İLÇE BAŞKANI GÖREVDEN AFFINI İSTEDİ

AK Parti Sarayköy İlçe Başkanı Mehmet Said Dikici, geçirdiği sağlık sorunu sebebiyle görevinden ayrılmak zorunda kaldığını, bugün ilçe başkanlığında temayül yoklaması yapılacağını bildirdi.

AK Parti'de 8. olağan kongre süreci, ekim ayında ilçelerle başlayacak. İlçe kogrelerine hazırlanan AK Parti'nin Sarayköy İlçe Başkanı Mehmet Said Dikici, sağlık sorunu sebebiyle görevinden ayrılmak zorunda kaldığını kaydetti. AK Parti Sarayköy İlçe Başkanı Dikici, görevden ayrılma haberini sosyal medya hesabından paylaştı.

Dikici, yaptığı açıklamada, "Kıymetli  AK Partili yol arkadaşlarım, yaklaşık 1 yıldır büyük bir onur  ile yürütmekte olduğum AK Parti Sarayköy İlçe Başkanlığı görevimden geçirdiğim önemli bir sağlık sorunum sebebiyle ayrılmak zorunda kaldığımı sizlerle paylaşmak istiyorum. Bugün İl Başkanımız Sayın Yücel Güngör'e bu konudaki görüşlerimi kendisine bildirdim." dedi.

Dikici, İlçe Başkanlığı sürecince kendilerine hep destek olan Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci'e, İl Başkanı Yücel Güngör'e, milletvekilleri Cahit Özkan, Şahin Tin ve Nilgün Ök'e, önceki dönem belediye başkanı Ahmet Necati Özbaş'a, ilçe yönetimine, Kadın ve Gençlik Kolları başkanlarına ve yönetimine, Belediye meclis üyelerine, mahalle başkanlarına, sandık başkanlarına ve tüm AK Partili yol arkadaşlarına teşekkür etti.

"Tüm yüreğimle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olmaya devam edeceğim. Sarayköyümüz için  Durmak Yok Yola Davam." diyen Dikici, bugün saat 12.00 ile 13.30 arasında ilçe başkan adayları için ilçe başkanlığında temayül yoklaması yapılacağını kaydetti.