HORZUM: BELEDİYELERİN MİNİ KARNELERİNİ ALDIK

Anketlere bakıldığında Denizli’nin bütün ilçelerinde oylarının yükselme trendinde olduğunu belirten Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ali Osman Horzum; “En çok oy artışımız Çameli’de. Bize gelen bilgilerden en sürprizi Çameli. Çameli halkı bizim belediyeciliği sevmiş, bize özenmiş, bu sefer destek veriyor. Memnuniyet anketlerimizde bütün belediyelerimizde çok güzel” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Ali Osman Horzum, anket sonuçlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Anketlere göre kentin tüm ilçelerinde oylarının artış yönünde olduğunu belirten Başkan Horzum; “Anketlere baktığımızda bütün ilçelerimizde oyumuz yükselme trendinde. En çok oy artışımız Çameli’de. Bize gelen bilgilerden en sürprizi Çameli. Çameli halkı bizim belediyeciliği sevmiş, bize özenmiş, bu sefer destek veriyor. Memnuniyet anketlerimizde bütün belediyelerimizde çok güzel. Biz bir uyumu yakaladık. Bu uyum hakikaten bizi başarıya götürdü. Hakikaten büyük bir uyum ve ahenk içerisinde hep beraber yürüyoruz” diye konuştu.

“ŞU AN EN SORUNSUZ İL POZİSYONUNDAYIZ”

CHP Genel Merkezi’nin şikayet merkezi olduğunu belirten Başkan Horzum; “Herhangi bir sorun yaşandıysa emin olun genel merkezin bundan haberi var. Bunlar direkt genel merkeze bildirilir. Bizim böyle bir kültürümüz var. Üst denetim mekanizmasına bildirmek durumundayız. Ben de genel merkez koridorlarında çok mutlu geziyorum. Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız da Genel İdareden Sorumlu Sayın Genel Başkan Yardımcımız da teşekkür ediyor. Şu an en sorunsuz il pozisyonundayız” ifadelerini kullandı.

“BELEDİYE BAŞKANLARIMIZIN MİNİ KARNELERİNİ ALDIK”

CHP Denizli Teşkilatı, 31 Mart Mahalli İdareler seçimleriyle Büyükşehir Belediyesi ile birlikte 16 belediyeyi alma başarısı elde etti. Belediye Başkanlarının mini karnelerini aldıklarını ifade eden Başkan Horzum; “Bir yerde biraz sorunumuz çıktı. 15 belediyenin performansı güzel ama büyük karnelere az kaldı. Büyük karneler de geliyor. 6 ayda bir geliyor ve 11’inci ay gibi elimizde olacak. Sorun yaşadığımız bir ilçede de gerekli çalışmalarımızı yaptık” şeklinde konuştu.