İYİ PARTİ İL YÖNETİMİ TOPLANDI

İYİ Parti Denizli il yönetimi toplanarak, önümüzdeki dönem yürütülecek çalışmalara ilişkin planlama yaptı. Denizli Milletvekili Yasin Öztürk de toplantıya katıldı, genel merkezin yürüttüğü çalışmalar hakkında yöneticileri bilgilendirdi.

İYİ Parti Denizli il yönetimi İl Başkanı Süleyman Semerci başkanlığında toplandı. Toplantıya TBMM Divan Katibi ve Denizli Milletvekili Yasin Öztürk de katıldı. Semerci açılıştaki konuşmasında güncel konularda değerlendirmelerde bulundu, siyasi gelişmelere ilişkin görüşlerini paylaştı.

Toplantıda önümüzdeki süreçte Denizli teşkilatının yol haritası belirlendi, planlamalar yapıldı.

Milletvekili Öztürk de TBMM’de yürüttükleri çalışmalar ve parti genel merkezinde yürütülen çalışmalar hakkında il yöneticilerini bilgilendirdi. Genel merkezin belirlediği stratejileri ve politikaları aktaran Öztürk, il yönetimlerinin bu konularda yürüteceği çalışmaların önemine dikkat çekti. Denizli’ye ilişkin yapılması planlanan projeler, bölgedeki siyasi gelişmeler ve vatandaşların beklentileri de toplantıda konuşuldu.

İl Başkanı Semerci il yönetimine olan güvenini tekrarladı, teşkilatlanma konusundaki çalışmaların büyük ölçüde tamamlandığını kaydetti. Semerci bundan sonraki süreçte daha güçlü bir il yönetimi olarak yollarına devam edeceklerinin altını çizdi.