HORZUM’DAN DAVET TEPKİSİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Ali Osman Horzum, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un da katıldığı Denizli Bölge Adliye Mahkemesi, Adli Tıp Grup Başkanlığı Hizmet Binası ve Adliye Sarayı Ek Hizmet Binası açılışına CHP’lilerin davet edilmemesine tepki gösterdi.

Denizli Bölge Adliye Mahkemesi, Adli Tıp Grup Başkanlığı Hizmet Binası ve Adliye Sarayı Ek Hizmet Binası açılış Denizli Bölge Adliye Mahkemesi’nin resmi açılışı, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un da katıldığı törenle yapıldı.  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Ali Osman Horzum, TBMM Başkanvekili CHP Denizli Millletvekili Gülizar Biçer Karaca ve CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı’nın açılış törenine davet edilmediğini söyleyerek, duruma tepki gösterdi.

BU YAPILAN ADALETSİZLİKTİR

Açılışa AK Parti ve MHP İl Başkanı’nın açılış törenine davet edildiğine dikkat çeken Horzum, “ Denizli'de yerelde iktidarın sahibi Cumhuriyet Halk Partisi'nin İl Başkanını ve milletvekillerini açılışa davet etmemişler. Adaleti olmayan ülkenin Adalet Bakanı'nın katıldığı etkinlik bir tarafa, bu yapılan tek kelimeyle saygısızlıktır ve adaletsizliktir. Adaleti olmayan Adalet Bakanı başta olmak üzere bu skandala imza atan kim varsa kınıyorum. Ülkemizin adalet konusunda yaşadığı problemlerin sebebinin nereden kaynaklandığını da görmüş olduğumuz bu hata bize göstermiştir ki, bu ülkenin bir an önce liyakatli, adaletli, saygı duygusuna sahip yöneticilere ve idarecilere ihtiyacı vardır” ifadelerini kullandı.