GÖZ DOKTORUNA GİT

AK Partili Özpek’in “Laf var icraat yok” sözleriyle Pamukkale Belediyesini hedef almasına CHP ilçe başkanı Coşkun’dan yanıt geldi. Coşkun; “CHP kadroların yaptıklarını gözünüz görmüyorsa çaresi siyasette değil hastanelerin göz polikliniklerindir” dedi.

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Osman Özpek’in Pamukkale Belediyesi’ni eleştiren açıklamalarına CHP Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Coşkun yanıt verdi. Özpek’in “Laf var icraat yok” sözlerine; “Pamukkale’de ve Denizli’de Cumhuriyet Halk Partili kadroların yaptıklarını gözünüz görmüyorsa çaresi siyasette değil hastanelerin göz polikliniklerindedir” şeklinde yanıt verdi.

Coşkun yaptığı yazılı açıklamada, son altı ayda Pamukkale Belediyesinin yürüttüğü proje hizmetleri sıraladı, daha seçim öncesinde çöp poşeti dağıtımı yaptıklarını hatırlattı. Coşkun; “Siz bu halka yıllarca mezarlık duvarını dahi proje olarak sunup 5-6 defa bu ülkenin Cumhurbaşkanı’na açılışını yaptırıp kurdelesini kestirdiniz bizim ise sizin memleketiniz olan Güzelpınar’a yaptırdığımız 22 metrelik duvarı proje diye söylemeye dilimiz varmaz” ifadesini kullandı.

Halkın öncelikli ihtiyaçlarını ön planda tutan hizmet anlayışına sahip olduklarını kaydeden CHP Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Coşkun; Ak Partili Özpek’i Kınıklı’da ikinci şubesi açılacak kent lokantasının açılış törenine davet etti. Coşkun; “Bu kent lokantasının Pamukkale İlçe sınırlarındaki ikinci kent lokantası olacağını da bilgisine sunmak istiyorum. Cumhuriyet Halk Partisi kadrolarının Pamukkale’ye kazandırdıklarını siyaset hastalığı nedeniyle uzaktan görmekte zorlanıyor olabilir yakından gördüğü zaman fikrinin değişeceğini düşündüğümü ifade ediyorum” açıklamasında bulundu.