ESKİ BAŞKANA ZİYARET

Yeni bir parti kuracağı öne sürülen Ankara Milletvekili Koray Aydın, Denizli’de İYİ Parti eski İl Başkanı Raziye Akışık, Denizli eski milletvekili Salih Erbeyin ve bazı isimlerle görüştü.

İYİ Parti kurucuları arasında yer almasına rağmen geçen yıl haziran ayında istifa eden partinin eski teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcısı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın bir dizi ziyaret için Denizli’ye geldi.

Aydın ilk olarak 21. Dönem Denizli Milletvekili Salih Erbeyin ve İyi Parti eski İl Başkanı Raziye Akışık ile birlikte daha önce bir operasyon geçiren Cengiz Öktem’i evinde ziyaret etti.

“ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ”

Ardından toplantı gerçekleştiren Koray Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Birbirinden kıymetli arkadaşlarımızla Denizli’de buluştuk. Ülkemizin ve milletimizin yarınlarını konuştuk. Yarınlara dair Türk milletinin umutlarını yeniden yeşertmek için, ülkemizi yaşadığı badirelerden, krizlerden ve bu ucube sistemden kurtarmak için mücadeleye devam edeceğiz. Siyaset kurumundan ümidini kesmiş ve partilerinde umduğunu bulamamış insanlarımıza yeniden umut ve güven aşılamaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN”

Koray Aydın; “Siyasete ve sandığa küsen geniş kitleler dahil olmak üzere bütün milletimizi ortak akıl ve sağduyu etrafında buluşturma çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Partili, partisiz, siyasi görüş ve düşünce ayrımı gözetmeden; ülkemizin birliğinden, bütünlüğünden ve kardeşliğinden yana olan herkesle el ele vererek, yapılacak ilk seçimde milletimizin iradesini tam ve kâmil manada sandığa yansıtma ve ülkemizin yarınlarını güvence altına alma mücadelemize sonuna kadar devam edeceğiz. Ülkemize, milletimize ve demokrasimize hizmet yolunda yüce Allah yar ve yardımcımız olsun” görüşlerine yer verdi.