TAVAS’TA OTAKLI SERİNHİSAR’DA KEYİK

AK Parti Denizli teşkilatında kongreler takvimi işliyor. Hafta sonunda Tavas ve Serinhisar ilçe kongreleri tamamlandı.

AK Parti Denizli teşkilatında kongreler sürüyor. Parti kurmaylarının yoğun katılımı ile gerçekleştirilen kongrelerde yeni isimler de öne çıkıyor. Partide son alarak Tavas ve Serinhisar ilçe kongreleri gerçekleşti.

Hafta sonunda gerçekleştirilen Tavas ilçe kongresinde  uzun süredir ilçe başkanlığı görevini yürüten Hasan Hüseyin Büyüktarakcı aday olmadı. Yusuf Otaklı tek liste ile gittiği kongrede partililerin desteğini alarak ilçe başkanlığı görevine getirildi.

Tavas’taki kongreyi Genel Merkez Denizli Koordinatörü ve Aydın Milletvekili Ömer Özmen, MKYK Üyesi Erkan Güral da izledi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Denizli Milletvekilleri Cahit Özkan, Şahin Tin ve Nilgün Ök de kongreye katılan isimler arasında yer aldı.

İl Başkanı Yücel Güngör kongre sonrası yaptığı açıklamada; “Kongremizde AK Parti Tavas İlçe başkanı olarak seçilen Yusuf Otaklı Başkanımıza ve yönetimine başarılar diliyoruz. Önceki Dönem İlçe Başkanımız Hasan Hüseyin Büyüktarakcı'ya bu zamana kadar yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz. 2028 ve 2029 hedefleri doğrultusunda durmak yol yola devam…” ifadelerini kullandı.

Partinin Serinhisar kongresi de Genel Merkez Denizli Koordinatörü ve Aydın Milletvekili Ömer Özmen, MKYK Üyesi Erkan Güral’ın katılımı ile gerçekleşti. AK Parti Serinhisar İlçe Başkanı Halil Keyik tek liste ile gittiği kongrede üyelerin bir kez daha desteğini aldı.

İl Başkanı Yücel Güngör; “Umudun, icraatın, geleceğin adı Ak Parti’dir. Demokrasi ve bayrağı daha yükseklere taşıma yarışımız, ilçe kongrelerimizle tüm hızıyla devam ediyor. Serinhisar kongremizi gerçekleştirdik.  Kongremizde AK Parti Serinhisar İlçe başkanı olarak güven tazeleyen Halil Keyik başkanımıza ve yönetimine başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.