AK Parti adayları sahaya indi

AK Parti, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi için saha çalışmalarına başladı. Cahit Özkan kent merkezinde, Ekrem Başer Honaz ilçesinde, Nigün Ök Buldan'da, Feride Kabadayılar Bekilli ilçesinde esnaf ziyaretleri yaptı, Türkiye Yüzyılı vizyonunu anlattı.

HABER MERKEZİ

Denizli Milletvekili ve birinci sıra adayı Cahit Özkan, seçim çalışmalarına kent merkezinden başladı. 1. Sanayi Sitesi esnafını ziyaret eden Özkan, Türkiye Yüzyılı vizyonunu anlattı, sanayi esnafının taleplerini dinledi. KOBİ'lere ve esnafa hükümet olarak büyük destekler sağladıklarını söyleyip, yeni dönemde bu desteklerin artarak devam edeceğinin müjdesini veren Özkan, "Biz hazırız, Denizli hazır. Durmak yok, yola devam" diye konuştu.

Ak Parti  dördüncü sıra milletvekili adayı Ekrem Başer ise, Honaz'da vatandaşla buluştu. Teşkilat ekibi ile birlikte Ak Parti Honaz İlçe Başkanlığını ziyaret eden Başer, Honaz Şöförler Odası Başkanı Enver Kiraz, Honaz Ziraat Odası Başkanı Hasan Yelek ve Honaz Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Turgut Devecioğlu'yla bir araya geldi. İlçede vatandaşlarla da sohbet eden Başer, Ak Parti'nin Türkiye Yüzyılı vizyonunu anlattı.

Denizli Milletvekili ve üçüncü sıra adayı Nilgün Ök de seçim çalışmalarına Buldan'da Ak Parti İlçe Teşkilatını ziyaret ederek başladı. İlçenin tarihi sokak ve caddelerinde Buldanlı esnafla sohbet eden Ök, Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu hemşehrilerimizle paylaştı. Sadece Denizli'nin değil tüm kadınlarımızın meclisteki temsilcisi olan Nilgün Ök, Denizli İş Kadınları Birliği Derneği'nin (DİKAB) iftar yemeğine de konuk oldu. Ök, "Türkiye Yüzyılı kadınlarımızın yüzyılı olacak.Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu hemşehrilerimizle paylaşmak için yola çıktık. Kendimi Denizlili kadınlara emanet ediyorum. Mecliste kadınlarımız için çalışmaya devam edeceğim. Biz birlikte Türkiyeyiz" dedi.

Milletvekili adayı Feride Kabadayılar, İl Bekilli İlçesi Koordinatörü Himmet Sargın, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Büber ve İl Kadın Kolları yönetim kurulu üyeleri ile Bekilli Belediye Başkanı Mustafa Çoban'ı ziyaret etti. Vatandaş ve esnafı gezen Kabadayılar, Ak Parti'nin çalışmalarını anlattı, yeni dönem vizyonunu anlattı. Altıncı sıra adayı Birtan Şahan da, şehit Rıza Can'ın anne ve babası Sultan ve Sadık Can'ın hayır dualarıyla seçim çalışmalarına başladı. Sıcak sohbeti ve güler yüzü ile gün boyu esnaflarla iç içe olan Şahan, hemşehrilerimize Türkiye Yüzyılı vizyonunu anlattı.

İl Başkanı Yücel Güngör ise, Cumhur İttifakında yer alan siyasi partilerin Denizli’deki temsilcileri MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, BBP İl Başkanı Ömer Göçen ve HÜDA-PAR İl Başkanı Hacı Şani'yi makamlarında ziyaret etti. Birlik ve beraberlik mesajı veren Güngör, parti başkanlarına başarılar diledi.