AK PARTİ DENİZLİ MİLLETVEKİLİ YILDIZ, AVRUPA KONSEYİNDE SON KONUŞMASINI YAPTI

Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi bahar dönemi genel kurulu toplantıları için Strasbourg'da bulunan Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Türk Grubu Başkanı Ahmet Yıldız, Avrupa Konseyi'nde son konuşmalarına yer verdi.

MUSTAFA DEĞİRMENCİOĞLU

AK Parti Denizli Milletvekili, Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Türk Grubu Başkanı Ahmet Yıldız, Fransa'nın Strasbourg kentinde Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi bahar dönemi genel kurulu toplantılarına katıldı.

Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi başkan yardımcısı sıfatıyla genel kurul oturumunu yöneten Eski Büyükelçi ve Dışişleri Eski Bakan Yardımcısı Yıldız, sosyal medyada yaptığı paylaşımda "Bir kez daha genel kurul oturumunu yönettim. Belki de son kez. Devir/teslim zamanı" ifadelerine yer verdi.

AK PARTI DENIZLI MILLETVEKILI YILDIZ, AVRUPA KONSEYİNDE SON KONUŞMASINI YAPTI

 

Avrupa Konseyi'nde AİHM kararlarının uygulanması ve doğal afetlere hazırlık raporlarının görüşüldüğü toplantılarda, uluslararası ticarette demokrasinin, hakların ve çevrenin korunması raporu ele alındı.

Avrupa Konseyinde yaptığı son konuşmasını paylaşan Milletvekili Yıldız, "Avrupa Konseyi'nde son konuşmalarımız. Bizden sonrakilere kolaylıklar diliyoruz. Bir gün Avrupa Parlamentosu'nda da (Avrupa Birliği) üye olmak ümidiyle" görüşüne yer verdi.